Mobil a nevěra – jak se to rýmuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mobil a nevěra – jak se to rýmuje!

 (ara )

05:00 – Mně mobilní telefon pomohl odhalit nevěru mého muže trvající 3 roky, když mu jeho Editka drze volala na mobil v mojí přítomnosti a jeho koktání a že je to omyl bylo tak trapné.

..

A pak už to bylo jednoduché zjistit, že to byla chytrá panička, v té době podruhé vdaná dvě děti, každé s jedním manželem.To, že byl můj hlupák o 34 let starší jí nevadilo, protože se od něho nechávala živit. Když všechno ruplo, nikdo si neumí představit, co dělala, když začala tušit, že přivřu kohoutek. Dneska má třetí dítě s třetím chlapem, chodí nakupovat do sekáče a já nemám to štěstí, abych ji potkala a mohla na ni plivnout.

Tomu mému přišla sms, samé cukrbliky, prý omyl... No nebyl. Přišlo se na to pak po roce a půl, kdy jsem otevřela omylem jiný šuplík v jeho kanceláři a tam na šla za rok a půl tel.účty od té mobilní sítě, kterou odsuzoval a v životě prý nepoužíval...

To myslíš vážně, že čmuchat partnerovi v soukromí, je normální??? V životě bych se jeho mobilu a pošty nedotkla a on to samé! Jestli máš k partnerovi nějakou úctu, tak by Tě to ani nenapadlo. Souhlasím, že by to znamenalo konec vztahu!

...mně nikdy nevadilo když si někdo přečetl mé SMS a bývalému partnerovi to také nevadilo, někdy mi říkal, kdo mu píše, někdy ne a já mu do mobilu nelezla, jenom třeba když chtěl ať mu něco přečtu. No a když jsem mu začala být nevěrná, tak jsem po telefonu skočila už jenom když se ho třeba dotknul a chtěl na něm hrát hru, stále jsem telefon schovávala a nepůjčila jsem mu ho ani na chvíli, byla jsem nervózní a tak. A teď mám partnera, kterému jsem věrná a na mobila kašlu, ať si přečte co chce kdy chce, je mi to jedno a jemu je jedno, když bych mu chtěla projet všechny SMS, ale ani jeden z nás to neudělá, třeba si řekneme kdo nám psal nebo píše, když jednomu mobil stále pípá, jen abychom toho druhého ujistili, že to nic není, protože každý máme své zkušenost, ale potřebu prolézat někomu SMS nebo e-mail nemáme ani jeden, víme že tam můžeme, známe svoje hesla, ale bez přítomnosti to neděláme, alespoň já ne a kdyby mi přítel třeba prolézal e-mail 10x denně a četl každou SMS co mi přijde, tak bych se na něj nezlobila a nic mu nevyčítala, je mi to jedno, nemám co schovávat!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.