Sex přes webkameru! Zkušenosti čtenářů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sex přes webkameru! Zkušenosti čtenářů

 (ara )

11:50 – Webku má a už jsem před ní dokonce s jedním klukem masturbovala, byl o dost mladší a tak mě to hodně vzrušovalo, mně je 41 a jemu bylo 19.

..

...takže byl hodně rád když jsem mu mohla nechat nahlédnout na mou ku...ku a on se potom rozjel tak, že dokonce stříkal a já si to mohla pěkně vychutnávat a dívat se.

Já jsem spoustu let ženatý, je mi 38 a mám čtyři roky webovou přítelkyni, která je taky vdaná. Píšeme si, někdy se před sebou uděláme před kamerou. Je to náhodou moc super a nikomu tím neubližujeme. Za ty 4 roky ani jednoho z nás nenapadlo, že bychom si to mohli rozdat i v reálu. Oběma nám to vyhovuje a je to lepší než normální nevěra. Rozumíme si i jinak než sexuálně a kolikrát si píšeme o úplně jiných věcech.

Já mam webkameru asi 3 roky a za tu dobu sem narazil na jednu slečnu, která se odhalila před tou kamerou, ostatní jí zapíraly i když jí měly. Jste všechny tak stydlivé?

Je to supr. Před časem jsme se s manželkou chtěli trošku naladit na erotickém chatu. Žena si začala povídat s mladíkem, který má webku, psali si jak by to spolu dělali a on si přitom honil velikého ptáka (poznámka redakce: pštrosa). Byla z toho hotová a já taky. Oba jsme masturbovali a potom divoce souložili. Scházíme se čím dál častěji, představujeme si to ve třech a vypadá to, že se brzy sejdeme doopravdy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.