Večírek na chatě se zvrtnul: Všude samé nahotinky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Večírek na chatě se zvrtnul: Všude samé nahotinky!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S partou kamarádů jsme se domluvili, že vyrazíme na víkend na chatu. S přítelem jsme se moc těšili, dlouho jsme se takhle všichni nesešli. Když jsme se ale trošku napili a začínala zábava, jeden z kamarádů začal navrhovat skupinový sex. Já se tomu jen zasmála, ale kluci pokračovali a asi to mysleli vážně. Dvě holky se dokonce svlékly! Pak i někteří kluci, prostě nahota všude. Můj přítel nakonec řekl, že do toho možná půjdeme, ale mě se přitom ani nezeptal. Vím, že se mu líbí kámošova holka, tak asi proto by na to kývnul. Je mi z něj zle a nevím, co si myslet. (Romana, 23 let)

Romano, mohu vás ujistit, že tyto experimenty jsou poměrně běžné. Na druhou stranu chápu, že vás může takto nečekaný návrh zaskočit. S partnerem byste o tom samozřejmě měli mluvit a ujasnit si, zda to takto chcete oba. Z vaší reakce je patrné, že sama o podobné věci nestojíte.  Pokud vás ale ujistil o tom, že bez vašeho souhlasu nic podobného podnikat nebude, dále bych to neřešila. Stejně tak je zbytečné trápit se nad tím, že se mu třeba líbí kamarádova přítelkyně. To, že nás někdo fyzicky přitahuje, se nedá příliš ovlivnit. Důležité ale je, zda má rád a je věrný právě vám.

Přečtěte si
Almen Almenova
19. 2. 2023 • 15:51

Už pred 50 rokmi ? Takže takýto bordel existoval aj v tom skvelom socializme? Kašpare na koľko pohlavných chorôb ste sa v živote už liečil ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.