Nechce se mu postavit: Už ho nevzrušuju? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nechce se mu postavit: Už ho nevzrušuju?

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S mým partnerem jsme spolu dlouho, celkem 8 let. Vždycky nám to v posteli klapalo, ale poslední dobou se něco změnilo. Sex vyžaduju víc já, než on, ale horší je, že má poslední dobou problém s erekcí. Nechce se mu postavit a já si s tím lámu hlavu. Zkouším to rukama, pusou, prsy, vším co mám, ale prostě nic. Mohl by mít jinou ženu? Už ho nepřitahuju? (Sabina, 31 let)

Sabino, zkusit můžete ještě ledacos. Můžete ho navnadit třeba nějakým dobrým pornofilmem. Další variantou je zkusit jeho penis »přiškrtit«, v sexshopu můžete koupit přímo speciální náčiní pro tento účel. Můžete zkusit i nějaké erotické prádlo, a když dostanete pocit, že už jste vyzkoušela opravdu úplně všechno, teprve pak se ptejte, jestli nemá jinou ženu.

Přečtěte si
Olga Pavlásková
25. 1. 2023 • 07:55

Pan Jan má asi trochu pravdu. Může to být i v hlavě resp. přístupu toho partnera. Když si bude chtít říkat, že partnerka uť ho nebere, tak se v tom bude akorát utvrzovat. Nebo se bojí, že erekce se zas nedostaví, tak se tomu raději vyhýbá. Tady platí asi to samé, co u žen, které sex už moc taky nebaví. Hlavně toho druhého nenutit, “nevyžadovat”, to otráví ještě víc. Trochu bych se stáhla, hračku bych koupila spíš pro sebe a pak to zas lehce zkoušela s využitím techniky popsané výše.

Olga Pavlásková
25. 1. 2023 • 05:55

Na internetu je návod, na jakém místě po krátké stimulaci u kořene pevně stisknout rukou, aby se postavil. Funguje to, kde není větší problém s erekcí, tak vydrží až do konce. Kde problém je, může po nějaké chvíli zase zvadnout.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.