Chtěla bych zhubnout, ale manžel mi to zakazuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chtěla bych zhubnout, ale manžel mi to zakazuje!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Nikdy jsem nebyla žádné tintítko. Už když si se mnou manžel začal, byla jsem holka při těle. Jenže po těch letech jsem přibrala ještě víc a už se ve svém těle necítím dobře. On mi pořád vyvařuje, hlavně tučná jídla a já je nechci odmítat, když si s nimi dal tolik práce. Když si postěžuju, že jsem tlustá a chci shodit nějaké to kilo, on mi jen řekne, že se mu takhle líbím. Úplně mě od toho odrazuje. Moje váha mi vadí i při sexu, rychle se zadýchám a podobně. Jak mu to ale říct? (Denisa, 35 let)

Deniso, s manželem byste si rozhodně měla sednout a celou situaci mu vysvětlit. Je samozřejmě hezké, že se o vás stará a vaří vám, na druhou stranu by měl respektovat vaši volbu. Možná si pouze nerozumíte. Váš manžel je samozřejmě taktní, říká-li vám, že se mu takto líbíte, samozřejmě mu ale také může vadit váš přírůstek na váze. Zkuste mu navrhnout zdravější recepty, které může vyzkoušet. Případně se dohodněte, že budete vždy večeřet nejpozději v šest hodin večer a potom už žádné hlavní jídlo konzumovat nebudete. Když mu vysvětlíte, jak se cítíte, jistě to pochopí. Nezapomínejte, že je to vaše tělo, i kdyby měl manžel jiný názor…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.