Na manžela se provalila nevěra: Mám mu odpustit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Na manžela se provalila nevěra: Mám mu odpustit?

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

S manželem jsme spolu dvacet let, myslela jsem si, že je mezi námi všechno v pořádku. V poslední době jsem si ale všimla, že dělá až moc často přesčasy. Tak jsem mu jednou do práce přivezla večeři, bylo mi ho líto. Načapala jsem ho, jak si to rozdává se svojí sekretářkou na stole. On se mi omlouval, chce naše manželství zachránit, ale já nevím, jak mu mám zas věřit. (Markéta, 41 let)

Markéto, nejste v jednoduché situaci. Přistihnout manžela přímo během nevěry, to je velká a silná rána. Nicméně jak se říká, čas všechno zahojí a pokud tomu budete otevřená a budete chtít na vašem manželství zapracovat, naděje je vždy. Otázkou ale je, jestli manželovi po tom všem dokážete ještě věřit. Pokud cítíte, že byste ho i nadále podezřívala a bála se, kde s kým je, možná je vaše důvěra navždy poškozená. Dejte si čas a pečlivě to promyslete.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.