Co když mi jeden penis nestačí? Chci je vyzkoušet všechny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Co když mi jeden penis nestačí? Chci je vyzkoušet všechny!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Svého partnera mám ráda, ale prostě potřebuju víc sexu. Jemu to stačí jednou týdně, ale já bych to měla nejradši každý den. Navrhla jsem mu, že se začnu stýkat i s jinými muži a budu s nimi mít čistě jen sex, žádné city. On to ale okamžitě zamítl a ještě se na mě rozzuřil. Přitom jsem mu řekla, že i on si může užívat jinde. Nechápu, proč neměl radost. Já to takhle mám ale pokaždé, chlap mě začne nudit a hledám vzrušení jinde, podvádět ho ale nechci, proto jsem se s ním snažila domluvit. (Nikola, 25 let)

Nikolo, rozhodně oceňuji, že své potřeby reflektujete a snažíte se je řešit. Přístup, který jste zvolila u vašeho přítele, ale možná není úplně vhodný. Pochopila jsem, že zjevně nemáte nezávazný vztah, u toho vážného většina párů nevázaný sexuální život u toho druhého netoleruje a váš přítel má evidentně stejný názor. Zkuste na to jít ještě trochu jinak. Sice píšete o vašich vyšších potřebách, a o tom, jak se s muži brzy začnete nudit, všechno je ale o komunikaci. Když váš partner nemá náladu, není přece bezpodmínečně nutné, aby s vámi měl sex. Můžete využít nějakou sexuální pomůcku čistě pro vaše potěšení. Pokud máte přesto pocit, že byste v posteli potřebovala i někoho jiného, můžete partnerovi navrhnout například trojku. Přeci jen to není stejné, než když by šel s někým jiným do postele jeden z vás jenom sám.

Přečtěte si
Georgi Kelly
5. 10. 2022 • 19:27

A na co Ti ten chlap je???
Zustan sama a muzes si vesele delat roznozky s kym chces. Anebo se nech zrovna zamestnat v nevestinci. Tam aspon na te povesti rado-dajky, kterou Ti bezpochyby nikdo neodpare, neco vydelas.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.