Jde mi to jenom rukou, jinak nic | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jde mi to jenom rukou, jinak nic

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dělá mi problém dosáhnout klasického vaginálního orgasmu při sexu. Udělám se jedině skrz klitoris, když mi to přítel dělá rukou. Nevíte, jak dosáhnu toho vaginálního orgasmu? Nějaké rady? (Adriana, 24 let)

Adriano, přítomnost orgasmu při pohlavním styku není u žen pravidlem. Pokud jste schopná dosáhnout orgasmu klitoridálního, pak je vysoce pravděpodobné, že se vám časem podaří k orgasmu při souloži dospět. Klíčem by měly být takové polohy a takové praktiky, které zlepšují stupeň dráždění poštěváčku. Tedy na příklad zapojování pánevních svalů do zadržování pohlavního údu partnera při pohlavním spojení. Také současné dráždění poštěváčku při souloži je samozřejmě možné.

Přečtěte si
Ema Hejdová
28. 9. 2022 • 20:36

Zdravím, chtěla jsem se zeptat na svého přítele... Tvrdí mi že se nedokáže sám beze mne udělat nevíte čím to je prosím vás? Nedávno měl také operaci kýly nemůže to být třeba i tím? Děkuji za odpověď

Ema (22let)

Anna Zvědavá
11. 9. 2022 • 09:50

Vaginální a klitorialní orgasmus jsou dvě různé věci, a ne každá žena může dosáhnout obojího. Pokud chcete dosáhnout orgasmu při souloži, doporučuji si dráždit klitoris, ať už rukou, či nějakou hračkou

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.