Orgasmu dosáhnu jen při sexu s ženou, jsem lesba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Orgasmu dosáhnu jen při sexu s ženou, jsem lesba?

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, je mi 24 let, v pubertě jsem si prošla sexuálním obtěžováním mým přítelem, se kterým jsem byla přes rok, nikomu jsem nic neřekla. Prošla jsem několika dalšími vztahy, ale nikdy jsem s mužem nedošla k orgasmu, pokaždé jsem ho předstírala, i když jsem s dotyčným byla několik let. V současné době mám problém s tím, abych si sexuální styk vůbec „užila“, málokdy na to mám náladu. Zkoušela jsem taky pohlavní styk s dívkami a orgasmu jsem dosáhla, dokonce se mi to opravdu líbilo. Vím ale jistě, že lesba nejsem, přitahují mě jen muži. Co s tím? (Anna, 24 let)

Zdravím Aničko,Váš přístup k sexu může být ovlivněn traumatickými zážitky v minulosti. Roli hraje vztah ženy ke svému tělu, k partnerovi. Problémem je neschopnost uvolnit se, prožít situaci “ tady a teď“. Čím víc na orgasmus budete myslet, tím menší pravděpodobnost je, že ho dosáhnete.

 

Přečtěte si
bestteckaie
2. 1. 2022 • 04:10

Spíš bisexuálka, prostě nenormální.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.