Problémy s penisem nemizí. Přítelkyně už dokonce 2x ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Problémy s penisem nemizí. Přítelkyně už dokonce 2x ...

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, můj problém je ten, že po souloži s přítelkyní pokožka na penisu zarudne, občas se objeví takové malé červené tečky, které průběhem několika dní zmizí. Někdy je zase část penisu jakoby odřená. Pro mne je to velký problém, protože se nemůžeme milovat častěji, dokonce jsem nějakou infekcí přítelkyni již 2x nakazil a u té trvá léčení více jak 3 týdny. Byl jsem s tím u urologa a ten neshledal nic nenormálního a předepsal mi Canesten. Nemůžete mi prosím doporučit nějakého odborníka a nebo poradit co s tím? Je možné že někdo má kůži na penisu méně citlivou a někdo více?" (Michal, 20)

Dobrý den, pokožka na penisu je opravdu velmi citlivá a při souloži může docházet k drobným poraněním. Jestliže jste prošel lékařským vyšetřením, a dostatečně zaléčil mykózu, na kterou Vám byl pravděpodobně předepsán Canesten, doporučujeme při milování používat dostatečné množství lubrikantu, aby nedocházelo k mechanickému poškození. Ještě upozornění, že po odeznění příznaků kvasinkové infekce, je třeba v léčbě pokračovat tak dlouho, jak doporučil lékař.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.