Mám deprese ze své jeskyňky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mám deprese ze své jeskyňky...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Od puberty mám deprese ze své jeskyňky. Na mém těle není nic, co bych měnila, tedy kromě ní. Jsem docela hezká, mám pěkné vlasy, jsem štíhlá a obecně můžu říct, že se chlapům líbím, ale jakmile má přijít na sex, jsem šíleně nervózní, protože má frnda je otřesná. Je buclatá a nemám téměř žádný klitoris... Vypadá, tak nějak "dětsky". Jako všechno je funkční a funguje víc než dobře, ale jsem nešťastná z jejího vzhledu. Současnému příteli se sice líbí, ale já zvažuju nějakou plastiku. (Marika, 28)

Mariko, neznám snad žádnou ženu, která by se sebou byla na 100 % spokojená. A je jedno, jestli má člověk problém s celulitidou, větším bříškem nebo malými ňadry. Plastika je jistě možným řešením, ale pokud se svému příteli líbíte taková, jaká jste, měla byste zvážit, jestli to stojí za to. A nakonec, stejně je nejdůležitější funkčnost a na tu si nestěžujete ;) Vždycky, když vás přepadne deprese, uvědomte si, že mužům se líbíte a vašeho přítele vzrušujete tím, jak teď vypadáte. Zkrátka se mějte ráda a berte svou zdánlivou odlišnost jako svoji výhodu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.