Snoubenec po mně chce fystynk a já nevím, co to je... Nechci před ním vypadat hloupě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Snoubenec po mně chce fystynk a já nevím, co to je... Nechci před ním vypadat hloupě!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Zdravím, mám takový trapný dotaz. Snoubenec mi neustále říká, že po mně chce nějaký fystynk a já netuším, co to je. Pořád mu říkám, že příště a snažím se to hledat  na internetu, ale zatím se nezadařilo. Potřebovala bych poradit, protože před ním nechci vypadat jako hlupačka. Děkuji za radu, snad to alespoň vy budete znát! (nezlobte se, jméno neuvedu. Je mi 38 let)

Také zdravím, paní bezejmenná :) No, pokud tuto techniku neznáte a neovládáte angličtinu, je pochopitelné, že jste ji na internetu nenalezla. Fisting, nebo také sex pěstí je technika, která spočívá v tom, že partner nezavádí do pochvy pouze prsty, ale postupně celou ruku. Můžete to zkusit, pokud pužijete dostatek lubrikantu a půjdete na to postupně, třeba v této aktivitě naleznete zalíbení. Pravdou ale je, že tato technika není pro každého a každému není příjemná. Hlavně se nesmí nic dělat silou! Tak a teď už můžete přítele překvapit třeba tím, že to při příštím sexu nadnesete sama...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.