Mého nového přítele uspokojuje pouze sex na veřejnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mého nového přítele uspokojuje pouze sex na veřejnosti!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

S přítelem jsme spolu tři měsíce. Všechno je super, rozumíme si. Sex je také báječný, jediný problém je, že za tři měsíce jsme ho ještě neměli doma! Zato jsme byli ve dne za stromem v praku, v noci na dětském hřišti, ve zkoušecích kabinkách obchodu, v autě na parkovišti, ručně jsme se uspokojovali v téměř plném kinosále, na schodech cizího paneláku atd. Rozumějte, ono je to vzrušující a samotný sex je super, ale myslím si, že on se prostě doma neudělá. Zatím jsem neměla odvahu se zeptat. (Terka, 24)

Terko, nenapsala jste mi, jestli jste se někdy pokusila přítele doma svést. To je poměrně zásadní, protože tak byste si mohla ověřit svou domněnku. Variant je více. Možná má sex doma také rád, ale venku raději. Možná jste to udělali poprvé a když viděl, že se vám to líbí, tak to bere jako jistotu, jak vám vyhovět.

I pánové totiž bývají s novou partnerkou na začátku nervózní a nechtějí nic zkazit. Přejí si, aby partnerka byla spokojená. Teď je nejdůležitější, abyste se dozvěděla, jak to skutečně je. Pozvěte přítele domů na večeři a otevřete mu nahá a vtáhněte ho do bytu. Pak poznáte, jestli doma zvládá nebo ne. Pokud ne a budete si tím jistá, samotné rozhodnutí, jak s tou situací naložíte, už je na vás. Ale určitě nejednejte zbrkle a všechno si důkladně rozmyslete.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.