Vykastroval se žiletkou a nůžkami: Varlata dal do kastrůlku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Vykastroval se žiletkou a nůžkami: Varlata dal do kastrůlku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lékař v Žilině nemohl v říjnu 1966 uvěřit svým očím. Pacient, jehož měl právě operovat, byl vykastrovaný. Jizvy nebyly ještě ani zhojené. S něčím takovým se doktoři v tehdejším Československu nesetkávali každý den.

Topič J. R. z Bytče zkolaboval v práci a jeho kolegové mu přivolali lékařskou pomoc. J. R. ještě stačil požádat svou známou Katarínu H., aby šla k němu do bytu a vyhodila obsah kastrůlku na kamnech. Žena se domnívala, že má J. R. strach, že bude v nemocnici delší dobu, jídlo se zkazí a bude hnít. V kastrůlku plavaly dva kusy masa o velikosti vlašských ořechů, které spláchla do záchodu.

Detektivové stanovili dvě verze toho, jak mohl J. R. přijít o své pohlavní žlázy. Buď jej o ně připravil neznámý pachatel jako pomstu, například manžel ženy, s níž měl J. R. poměr, anebo se vykastroval sám. Po výslechu Kataríny H. se jevilo jako pravděpodobnější, že se muž z nepochopitelných důvodů vykastroval sám. Pomocí své přítelkyně se pak chtěl zbavit důkazů. Vyslechnout muže mohli až po několika dnech, kdy nabyl dostatek sil. J. R. se přiznal, že se vykastroval sám.

Trpěl depresemi z odchodu manželky. Ve vařící vodě si vysterilizoval nůžky a žiletku, rozřízl si šourek a vyjmul obě varlata. Ránu potom zašil obyčejnou nití a žlázy strčil do kastrůlku na plotně. Nejprve se cítil dobře, ale později se jeho stav začal zhoršovat. Nešťastník skončil v péči psychiatra.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.