Adeptka na miss zmizela bez stopy v centru Prahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adeptka na miss zmizela bez stopy v centru Prahy!

Dívka zmizela v centru Prahy. (Ilustrační foto)
Dívka zmizela v centru Prahy. (Ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Krásná Daniela K. (18) měla v životě velké plány. Chtěla cestovat a poznat svět, přihlásila se do soutěže miss a právě se jí podařilo napsat maturitní písemky. Beze stopy však zmizela 19. dubna 1996 z oslavy v centru Prahy.

Daniela bydlela v obci Bořanovice ležící u severního okraje hlavního města. Když v osudný den odjela do metropole se spolužáky slavit úspěšné maturitní písemky, řekla rodičům, ať nemají strach, že přespí u kamarádky. Domů se už ale nikdy nevrátila.
Maturanti měli vyhlídnutý klub, v němž se chtěli pobavit. Zvolený podnik však měl plno, takže si koupili víno a jednoduše se posadili na Karlův most. Těsně před půlnocí údajně Daniela podala spolužákovi kabelku a požádala ho, aby ji pohlídal. Ona si prý odskočí na záchod. Od té doby už krásnou dívku nikdo neviděl.



Pátrala policie, soukromí detektivové, Interpol a zapojili se i psychotronici – bez výsledku. Podle kriminalistů je zvláštní, že by si Daniela na záchod nevzala kabelku. Proč ji odkládala? Žádnou lež nebo vinu se však spolužákům dokázat nepodařilo. Spadla maturantka do Vltavy? Anebo se stala obětí nějakého trestného činu? Jak je možné, že v srdci turistické Prahy, které nikdy nespí, se nenašel jediný svědek? Na odpovědi rodiče Daniely K. stále čekají.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.