Bláznivý mladík strhl svou dívku pod vlak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bláznivý mladík strhl svou dívku pod vlak!

Pod vlakem nakonec zůstal jen Emil P., který vraždu a sebevraždu plánoval.
Pod vlakem nakonec zůstal jen Emil P., který vraždu a sebevraždu plánoval. (Foto Aha! – David Malík)

Zamilovaný mladík Emil P. (†19) se v říjnu 1956 rozhodl, že ukončí život společně se svojí láskou Annou Č. (15). Dívce se však se svým úmyslem nesvěřil. Vylákal ji na procházku, která měla být jejich poslední. Ve vhodný okamžik chtěl skočit pod vlak a Aničku strhnout s sebou.

K rozhodnutí skoncovat se životem přiměl Emila P. jistě i fakt, že si s Annou Č. začal ještě v době, kdy bylo dívce pouhých čtrnáct let, a byl vyšetřován kvůli pohlavnímu zneužití. Považoval proto jen za správné, že zemřou společně a tím Anna odčiní, že se kvůli ní dostal do potíží.

Mladík proto přišel k továrně, kde Anna pracovala a požádal ji, aby si vzala na zbytek dne volno. Procházeli se podél tratě ruku v ruce a Emil P. začal na Annu naléhat, aby s ním šla po kolejích. Dívka to odmítala a mladík začal křičet, že chce skočit pod vlak a ona musí zemřít s ním. Anna se vyděsila a začala se usilovně bránit. Proti síle Emila P. však neměla šanci. Šokovaný strojvůdce přijíždějícího vlaku zahlédl jen dva bojující mladé lidi. Když Emil P. vyhrál a oba spadli do kolejiště, nemohl nic dělat.

Anně se podařilo v poslední chvíli odkulit stranou. Tělo mladíka bylo děsivou silou vlečeno a smýkáno až pod dvacátý vagon vlaku. Jeho ostatky detektivové sbírali rozmetané mezi pražci stovky metrů od sebe. Dívka se z kolejí sice stačila dostat, ale lokomotiva ji přesto zachytila a těžce zranila. Naštěstí ale přežila, takže plán na společnou smrt Emilovi P. nevyšel.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.