Oběsil se v převleku za těhotnou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Oběsil se v převleku za těhotnou ženu!

Martin se rád převlékal do dámských šatů a nechával se fotografovat.
Martin se rád převlékal do dámských šatů a nechával se fotografovat. (Shutterstock.com)

Přijeďte, oběsila se tu nějaká těhotná ženská! Tak zněl v listopadu 1991 telefonát na policejní stanici. K případu vyrazil i speciální tým vyšetřující vraždy z Klatov. Sebevražda mohla totiž být jen předstíraná. Na místě však detektivové zjistili, že tenhle případ bude ještě zamotanější…

V kulturním domě v obci nedaleko Klatov skutečně visel oběšený člověk. Na první pohled se zdálo, že jde opravdu o ženu v naději. Postava měla nápadná prsa i těhotenské břicho. Oblečená byla v černý dámský svetr, sukni a tmavé silonky. Na nohou měla lodičky s vysokým podpatkem.

Když však tělo policejní technici sejmuli, ukázalo se, že jde o muže. Siluety těhotné ženy dosáhl speciálními vycpávkami na hrudníku a břiše. V pánských kalhotách našli policisté řidičský průkaz na jméno Martin D. Když mrtvému sundali paruku a odmysleli si výrazné nalíčení, pochopili, že jde o jeho doklady.
Martin D. (†27) pracoval jako správce kulturního domu.

V kabelce na místě činu našli detektivové desítky fotografií, kde Martin D. pózuje v dámském spodním prádle ve svůdných pozicích. Muž měl i dívku, která o jeho úchylce nic netušila. Soudní lékař vyloučil cizí zavinění. Martin D. se oběsil sám. Zda se jednalo o nehodu při netradiční masturbaci, nebo o sebevraždu, zůstalo nevyřešenou záhadou…

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.