Tetě vrazil do konečníku stínítko lampy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Tetě vrazil do konečníku stínítko lampy

Tetě vrazil do konečníku stínítko od lampy.
Tetě vrazil do konečníku stínítko od lampy. (Foto: ara)

Jarmila M. (†58) z Habartova na Sokolovsku nabídla přístřeší svému synovci Jiřímu M. (30), který neměl kam jít. Mladý muž se jí však odvděčil pokusem o znásilnění a brutální vraždou. K zuřivosti ho dohnalo to, že mu teta vynadala, když chtěl obtěžovat její sousedku.

Jiří M. byl problémový kluk už odmalička. Ve škole propadal, rád se rval, a když začal pít, jeho agresivita se ještě zvýšila. Ve svých třiceti letech seděl už pětkrát za mřížemi. Když se roku 1994 vrátil z dalšího výkonu trestu, neměl kam jít. Vyrazil tedy za svou tetou Jarmilou do Habartova.

Žena trpící cukrovkou a epilepsií mu nabídla bydlení. Doufala, že se o ni synovec postará. Jiří M. jí však příliš nepomáhal. Nechal se od staré paní živit a sám chodil po hospodách.

Rozpory vyvrcholily 17. září 1994, kdy k Jarmile M. přišla na návštěvu mladá sousedka Naděžda K. Ženy si daly kafíčko a popovídaly si. Když chtěla Naděžda K. odejít, Jiří M. se rozčílil – doufal totiž, že u nich přespí. Zamkl dveře a nechtěl Naděždu pustit ven. Jarmila M. ho však donutila, aby odemkl a jeho hrubé chování mu vyčítala. To Jiřího M. rozčílilo k nepříčetnosti.

Vzal nůž a svou tetu šestatřicetkrát bodl. Potom se ji pokusil znásilnit. Když se mu nepodařilo udržet erekci, důchodkyni alespoň pokousal na prsou a do konečníku jí zarazil skleněné stínítko lampy. Soud nenašel v jeho případě žádné polehčující okolnosti a Jiří M. dostal výjimečný trest jedenadvaceti let vězení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.