Roman (19) chtěl sex s vlastní tetou. Pak ji i babičku zabil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Roman (19) chtěl sex s vlastní tetou. Pak ji i babičku zabil!

Mladík utloukl tetu a ubodal babičku. (Ilustrační foto)
Mladík utloukl tetu a ubodal babičku. (Ilustrační foto) (Shutterstock.com)

Devatenáctiletý Roman Š. neměl mnoho zkušeností s dívkami. Velmi ho však sexuálně přitahovala jeho o patnáct let starší teta Jana L. V únoru 1989 se nepříliš bystrý mladík rozhodl, že pro sebe ženu získá násilím v době, kdy bude spát.

Roman Š. se v noci z 1. na 2. února vloupal do bytu, kde bydlela ovdovělá Jana L. s dalšími příbuznými. Svou tetu udeřil do hlavy třikrát těžkou láhví od sifonu. Jeho útok však nebyl tak tichý, jak předpokládal, protože probudil další obyvatele bytu.

Ve zmatku, který v tmavé chodbě nastal, se Roman Š. s nožem v ruce doslova probojoval ven. Na místě zůstala ležet mrtvá jeho vlastní babička Marie Š. a zranění další dva příbuzní. Jana L. zemřela o několik dní později v nemocnici. Roman Š. se k vraždě přiznal a popsal, proč zabíjel.

Podle znalců byl mladík nevyzrálou osobností s problematickou sexualitou. Za vraždu tety a babičky a pokus o vraždu dalších příbuzných byl odsouzen k jedenadvaceti letům za mřížemi. Roman Š. později své přiznání odvolal a tvrdil, že k němu byl donucen. Podal si i žádost o prezidentskou milost, ale ta nebyla vyslyšena.


Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.