Annu znásilnili a kamarádka se musela dívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Annu znásilnili a kamarádka se musela dívat!

Annu brutálně znásilnili. (ilustrační foto)
Annu brutálně znásilnili. (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Dvě spolužačky vracející se v květnu 1987 do internátu v Čadci v bývalém Československu zažily nejhorší noc svého života. Annu N. (16) čtyři muži osmkrát znásilnili, stejně stará Andrea Ď. se musela dívat.

Studentky jely 10. května 1987 do internátu spolu. Na nádraží v Čadci potkaly čtveřici mladých mužů, kteří je přemlouvali, aby s nimi šly na diskotéku. Dívky váhaly,ale potom na nabídku kývly.

Z Čadce jeli autobusem za město s tím, že zbytek cesty dojdou. Začalo však pršet, takže se schovali do dřevěné boudy. Andrea Ď. s jedním z mladíků odešli zjistit, kdy pojede další autobus. Zbylí tři muži povalili Annu N. na kavalec. Dva jí vždy drželi ruce a jeden ji znásilňoval. Když se vrátil průvodce Andrey Ď., přidal se ke zneužívání. Andrea Ď. se snažila kamarádku bránit, ale násilníci ji suše upozornili, že by se snadno mohla ocitnout na jejím místě. Ani když se všichni čtyři mladíci vystřídali, utrpení Anny N. neskončilo.

Všichni čtyři si totiž dopřáli sex ještě jednou. Nakonec dívky opustili. Před odchodem je ještě varovali, že nikomu nesmějí nic říct, nebo to s nimi dopadne zle. Detektivové povedenou čtveřici celkem rychle vypátrali. Mladíci se přiznali, že se jim Anna N. líbila a znásilnění si plánovali už ve chvíli, kdy dívky oslovili na nádraží. Dopadení se nebáli. Předpokládali, že se oběť bude stydět a nic nenahlásí. Dva starší násilníci byli
odsouzeni k osmnácti měsícům vězení, jejich nezletilí kumpáni vyslechli rozsudek dvanáct měsíců v ústavu pro mladistvé delikventy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.