Znásilnil holčičku (11) skládacím metrem a vypíchl jí oči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Znásilnil holčičku (11) skládacím metrem a vypíchl jí oči!

Holčička byla brutálně týrána. (ilustrační foto)
Holčička byla brutálně týrána. (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Nářek a volání o pomoc slyšela v květnu 1987 nájemnice přízemního bytu v činžáku na Praze 5. V suterénu našla těžce zraněnou holčičku (11). Děvčátko bylo vysvlečené donaha, zkrvavené a mělo vypíchnuté oči.

Přepadená holčička musela být ihned transportována do nemocnice, kde jí lékaři kromě jiného vyjmuli z těžce poraněných rodidel část skládacího metru. Jedno oko měla zcela proděravěné, druhé na tom bylo jen o málo lépe. Podle charakteru zranění bylo zřejmé, že násilník po holčičce dupal.

Vzhledem k mimořádně brutálnímu zločinu, pátraly po pachateli stovky detektivů. Bez úspěchu. Teprve téměř po roce se podařilo extrémně nebezpečného sadistu odhalit a zadržet. V březnu 1988 se na linku 158 dovolala žena, která tvrdila, že se jí její druh A. Š. přiznal, že to byl on, kdo dívenku na Praze 5 napadl. A. Š. byl za trýznění žen a dívek již dříve třikrát soudně trestán.

Nějaký čas dokonce strávil v bohnické léčebně, kde mu navrhovali lékaři i kastraci. A. Š. ji odmítl. Po napadení dívky na Praze ho detektivové coby známého sadistu prověřovali, ale jeho popis neodpovídal pachateli. A. Š. si totiž ihned po činu obarvil vlasy a záměrně rychle ztloustl o dvacet kilo. Po svém zadržení se k brutálnímu sexuálnímu útoku přiznal a krátce nato se v cele předběžného zadržení oběsil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.