Šestkrát znásilněná na mejdanu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šestkrát znásilněná na mejdanu

Mladá dívka si prožila skutečné peklo.
Mladá dívka si prožila skutečné peklo. (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Myslela si, že zaskočí jen na skleničku a pak půjde domů. Jenže nevinný mejdan pro V. Č. skončil několikanásobným znásilněním trojicí neukojených mladíků…

Vše se odehrálo v listopadu roku 1979. V. Č. si v průběhu příjemného večera ve vinárně přisedla ke stolu tří mladíků. Dva z nich – V. J. a M. S. – znala asi týden; od »mejdanu« pořádaném v bytě M. S.

Mladíci ji přemluvili, aby s nimi do bytu M. S. zašla znovu. Trojice se dobře bavila, tančila a popíjela. Pak ji ale začali osahávat! V. Č. se bránila a pod záminkou, že nutně musí na záchod, se podnapilým mladíkům vymanila. Na WC se zamkla, a když odmítala otevřít, začali muži zapalovat noviny a vhazovali je větracím otvorem dovnitř.

Dívka nakonec uvěřila jejich slibům, že ji pustí domů, a otevřela. Všichni tři ji ale obstoupili, násilím svlékli donaha a každý z nich pak vyděšenou a zoufalou V. Č. dvakrát znásilnil. Slzy ani prosby jí nepomohly. Když zneužitou dívku pustili, šla okamžitě na policii. Podle kriminalistů měla štěstí, že to mimořádně brutální znásilnění vůbec přežila! M. S. dostal sedm let, ostatní dva si odseděli čtyři roky.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.