Muž zavedl manželce při koupeli do vany elektřinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Muž zavedl manželce při koupeli do vany elektřinu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Dlouhodobé neshody manželského páru v rozvodovém řízení vyvrcholily 31. října 1976. Žena si večer dávala koupel ve vaně a najednou ucítila brnění v chodidle, které vzápětí přešlo do lýtka a do druhé nohy, do celého těla a nakonec jí začalo ruce i nohy kroutit. Došlo jí, že byla zasažena elektrickým proudem.

Žena z vany volala o pomoc a snažila se z ní sama dostat. Na volání přiběhli dva synové; manžel, který byl vedle v kuchyni, si zapálil cigaretu. Jeho choť se dobelhala k sousedům s tím, že se ji muž pokusil zabít, a zavolali policii a lékaře.

Kriminalisté místo ohledali a našli drát připevněný k přepadovému otvoru vany a vedený pod podlahou do sousední kuchyně k zástrčce. S pomocí znalců lékařů a elektrotechniků dali dohromady, že s konkrétním typem drátu, materiálů v koupelně, kolem i ve vaně bylo štěstí, že žena vyvázla živá.

Jeden syn navíc potvrdil, že když chtěl vodu z vany vypustit, řekl mu otec: „Počkej, až to odklidím.“ Navíc to nebylo poprvé, co muž na ženu zaútočil. Výmluva, že chtěl ženu jen postrašit, neuspěla, za pokus o vraždu dostal deset let vězení.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.