Lukášek (†10 měsíců) rušil při sexu: Matčin milenec jej umlátil k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lukášek (†10 měsíců) rušil při sexu: Matčin milenec jej umlátil k smrti!

Chlapeček za pláč zaplatil životem.
Chlapeček za pláč zaplatil životem. (Profimedia.cz)

Byl to krásný a roztomilý chlapeček. Toho si u desetiměsíčního Lukáška povšimli lékaři, když jej matka v červenci roku 1979 přivedla do nemocnice, protože byl prý neklidný a bylo mu zle. Místo předpokládaného zánětu slepého střeva ale doktoři zjistili, že dítě někdo surově mlátil, vlivem čehož se mu odtrhlo tenké střevo od dvanáctníku. A co hůř, nebylo mu pomoci.

Podivná byla reakce matky Miroslavy T., která přijala zprávu o smrti svého syna s překvapivým chladem. Tentýž večer pak známým řekla: „Není tento Lukášek, bude jiný.“ I přesto se ale nedařilo zjistit, kdo dítěti zasadil tolik ran, že se při pitvě na tělíčku zjistila opakovaná zlomenina levé paže, zlomenina levé nohy a oboustranné zlomeniny dvou žeber!

Se svědectvím přišel až soused z protějšího domu, který v den Lukáškovy smrti viděl, jak dítě na balkoně někdo surově mlátí. Tím byl milenec matky chlapečka, Jiří V. – problematický a arogantní muž, který nebyl schopen si udržet zaměstnání a přál si, aby se kvůli němu Miroslava rozvedla. Její starší syn, tříletý Aleš, mu nevadil, ale uplakané miminko mu hatilo milostné plány.

V ten osudný den Lukášek, uvězněný na balkoně, podle policejní zprávy svým křikem rušil milence v pohlavním styku, a tak jej Jiří V. obzvlášť surově ztrestal, aniž by o tom Miroslava cokoliv věděla. Kvůli dlouhému vyšetřování byl obviněn skoro o rok později, v březnu roku 1980. Za své ohavné chování ale dostal jen 7,5 roku ve vězení. Mezitím se krkavčí matka dočkala »jiného Lukáška« – téhož roku porodila dítě svého brutálního milence…

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.