Recidivista pobodal manželku nožem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Recidivista pobodal manželku nožem

Ilustrační foto
Ilustrační foto (ara)

Pro trestný čin vraždy ve stadiu pokusu a pro trestný čin porušování domovní svobody začal v červenci 1989 vyšetřovatel Veřejné bezpečnosti stíhat muže z Fiľakova v okrese Lučenec na jižním Slovensku.

Dotyčný lump byl předtím už osmkrát soudně trestán. Tentokrát se zlotřilec dokonce pokusil usmrtit svou vlastní manželku. Případ šetřila »mordparta« bývalé krajské správy SNB v Banské Bystrici a referoval o něm denní tisk 28. července zmíněného roku. Oč šlo? Trestně stíhaný muž, o jehož identitě média pomlčela, napadal svou manželku nejen slovně, ale i fyzicky. Žena proto od manžela tyrana raději utekla a uchýlila se ke svému bratrovi. Zdálo by se, že v jeho rodinném domku bude v bezpečí. Nebyla... Rozběsněný manžel se do obydlí svého švagra vloupal násilím, svou ženu tam dostihl a zaútočil na ni ostře nabroušeným nožem. Zasadil jí celkem sedm bodnořezných ran. Způsobil jí tím těžká zranění a jen shodou šťastných okolností žena přežila. Toto pachatelovo řádění ohodnotil vyšetřovatel obviněním ze dvou shora zmíněných trestných skutků. Ničemu samozřejmě čekal soud a pak kriminál.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.