Paroháč střílel na nevěrnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Paroháč střílel na nevěrnici

Na ženu vytáhl podváděný manžel služební zbraň.
Na ženu vytáhl podváděný manžel služební zbraň. (Ilustrační foto ara)

Pistoli vytáhl v srpnu 1972 Rudolf M., strážný blíže neuvedeného závodu, na svou nevěrnou manželku Annu. Jak 7. srpna zmíněného roku uvedl deník Rudé právo, vystřelil celkem čtyřikrát. Naštěstí ji nezasáhl.

Drama začalo ve firemní vrátnici, kde strážný nejprve vyčetl své ženě, že udržuje mimomanželský milenecký vztah. Nepopřela to. Následně muž Anně M. pohrozil, že ji zastřelí. A skutečně – vytáhl služební pistoli a vypálil na ni dvě rány. Ani jednou však netrefil. Zděšená Anna z vrátnice utekla do provozovny, kde se pokusila schovat. Rudolf se rozběhl, s pistolí stále v ruce, za ní. Znovu tam dvakrát vystřelil. Opět však neúspěšně. Vzápětí se na rozzuřeného strážného vrhl jeden ze zaměstnanců závodu a po krátkém zápase mu zbraň vykroutil z ruky.

Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu

Video se připravuje ...

 

„Po činu se Rudolf M. pokusil o sebevraždu, v níž mu zabránili přivolaní příslušníci Veřejné bezpečnosti, kteří pachatele zadrželi,“ dodalo Rudé právo, aniž by upřesnilo způsob, jakým si chtěl zoufalec vzít život. Tak či tak, zůstal naživu a musel čelit trestnímu stíhání.

Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých

Video se připravuje ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.