Stařec obětí loupeživé nevěstky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Stařec obětí loupeživé nevěstky

Lupička sebrala seniorovi i poukázky do Tuzexu.
Lupička sebrala seniorovi i poukázky do Tuzexu. (Ilustrační foto ara)

Senior (79) z Brna poseděl v únoru 1971 ve vinárně Valencie a popil tam tuze dobrého vínka. A protože se mu nechtělo popíjet samotnému, přivítal společnost neznámé krasavice, která si k jeho stolku přisunula židli. Alkohol mocně proudící ve staříkových žilách utlumil pud sebezáchovy a jakékoli zábrany, a tak ochotně souhlasil s návrhem svůdné krásky, aby s ní vyrazil do jejího bytu.

Jak popisoval denní tisk 12. února uvedeného roku, nevěstka slibovala dědečkovi takové požitky a libosti, jaké už dávno nezažil. A protože se děda pod vlivem vypitého vína cítil jako mladík a nečekaně při síle, zaplatil útratu za sebe i za slečnu a vykročil po jejím boku do nočního Brna. Když ovšem došli do temnějšího zákoutí, situace se nepředvídaně změnila. Z vilné dívky se náhle stala drzá a neodbytná loupežnice. Stařík se nestačil divit. Rázem vystřízlivěl, když mu dáma, se kterou měl brzy prožít chvíle plné erotiky, přikázala, ať jí fofrem vydá všechny prachy, co má u sebe. To však senior odmítl udělat, a tak dostal nakládačku.

Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu

Video se připravuje ...

Kdyby byl o dvacet let mladší, možná by si s amazonkou dokázal poradit. V tomhle věku si ale musel přiznat, že fyzická převaha byla jednoznačně na straně lupičky. Lehká děva s ním doslova »majzla« o tvrdou zem, rychle ho prošacovala a senior se místo milostných hrátek dočkal hanebného konce tolik slibného večera. Zatímco povětrnice zmizela v brněnských ulicích, byl zbitý a ponížený dědeček lehčí o sedm stokorun a pětapadesát tuzexových poukázek. To tehdy byla zhruba čtrnáctidenní průměrná mzda. Jestli se brněnské kriminálce podařilo loupežnici najít a zatknout, dnes už nevíme. Dá se ovšem předpokládat, že senior si napříště nechal na jakákoli erotická dobrodružství zajít chuť.

Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých

Video se připravuje ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.