Opilec ubil matku sekerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opilec ubil matku sekerou

Na vlastní matku vzal sekeru.
Na vlastní matku vzal sekeru. (Ilustrační foto ara)

Trest smrti uložil v prosinci 1970 Krajský soud v Brně A. F. (27) z Miroslavi na Znojemsku. Uznal jej vinným z trestného činu vraždy, kterého se dopustil na vlastní matce. Darebák nešťastnici, která mu dala život, ubil v opilosti sekerou.

Obžalovaný se proti rozsudku okamžitě odvolal. Podle verdiktu brněnského krajského soudu došlo ke zločinu v noci na 23. května téhož roku. Opilý ničema tehdy po hádce napadl svou matku sekerou a několika údery do hlavy ji usmrtil. Bezbranná žena neměla šanci na záchranu. Co vedlo A. F. k tak hrůznému skutku? U soudu zaznělo, že vrah vlastní matku přímo nenáviděl, protože ho trvale nabádala k řádnému životu bez pití alkoholických nápojů, což ho stále více iritovalo.

Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých

Video se připravuje ...

Jako notorický alkoholik se totiž velmi často opíjel a pak pod vlivem alkoholu řádil tak, že bylo lepší jít mu z cesty. Odsouzený nebyl žádné neviňátko, naopak – šlo o takřka nenapravitelného, už pětkrát soudně trestaného recidivistu. Tento fakt jeho nebohou matku velmi trápil. Nakonec rukou nezdárného syna zemřela. Zda byl A. F. za svůj nelidský čin skutečně popraven, není známo.

Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu

Video se připravuje ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.