Vraždil po zuřivé hádce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Vraždil po zuřivé hádce

Otčím se začal ohánět nožem.
Otčím se začal ohánět nožem. (ilustrační foto ara)

Ubodaný nevlastní syn (†26) a tři nožem vážně zraněné ženy. Takový byl výsledek řádění zuřícího Moravana (59), k němuž došlo počátkem července 1987 v Kojetíně na Přerovsku. Vrah byl zatčen a dodán do vyšetřovací vazby.

O tragické události informoval deník Rudé právo 7. července 1987. Podle jeho zprávy došlo v bytě nejprve ke slovnímu sporu, který postupně přerostl v zuřivou hádku. Té se zúčastnil na jedné straně budoucí pachatel vražedného útoku, přičemž mu oponovala jak jeho družka, tak i její syn a dvě dcery. Slovní půtka skončila nanejvýš smutně. Muž totiž nečekaně popadl nůž a začal se jím kolem sebe nebezpečně rozhánět. Jeho řádění nepřežil nevlastní syn. Družka a dvě mladé ženy byly naštěstí »jen« krvavě zraněny. Případem se začala zabývat severomoravská krajská »mordparta« kriminální služby tehdejší Veřejné bezpečnosti z Ostravy. Nebylo pochyb, kdo se zločinu dopustil. Pachatel skončil ve vazební cele s obviněním z vraždy a z těžkého ublížení na zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.