Lovec v lese přistihl nevěrnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lovec v lese přistihl nevěrnici

Lovci vyrazili na králíky, potkali nevěrnou milenku.
Lovci vyrazili na králíky, potkali nevěrnou milenku. (ilustrační foto ara)

Svou nahou milenku zastihl s jistým J. Š. v lesním houští 21. srpna 1927 lovec H. C. z bratislavské městské části Petržalky. S myšlenkou na spravedlivou pomstu se pohaněný muž na soka vrhl, ale brzy se musel s krvavým zraněním dát na ústup.

O dramatické situaci informoval deník Večerní list 25. srpna 1927. Jak napsal, H. C. se vydal se dvěma přáteli na lov divokých králíků. „V křoví spatřil k hroznému svému překvapení svou milenku v choulostivé situaci s bratislavským občanem J. Š. Přistižená slečna chvěla se studem. M. C. vrhl se na J. Š. Ten v prudké bitce vytáhl kapesní nůž. Bodl lovce do levé ruky tak, že mu rozřízl několik svalů. Nato ještě s otevřeným nožem v ruce pronásledoval ho až k dunajskému mostu. Teprve tam J. Š. odzbrojil a zatkl službu konající strážník,“ líčil deník.

Zraněný H. C. putoval ve voze záchranné služby do státní bratislavské nemocnice. Po ošetření a propuštění do domácí péče vyrazil pohaněný a zraněný lovec na policejní služebnu, kde incident oznámil a popsal. „Celý případ se přísně vyšetřuje,“ uvedl deník, aniž by upřesnil, zda se nevěrná milenka s omluvou vrátila k H. C., nebo ji dotyčný poslal »do háje«.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.