Chlípník napadl školačku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chlípník napadl školačku

Zvrhlík si vybral jako objekt svých choutek malou holčičku.
Zvrhlík si vybral jako objekt svých choutek malou holčičku. (Foto ara)

Znásilnit malou žákyňku (7) někdejší Lidové školy umění (LŠU) ve Slezské Ostravě se pokusil v březnu 1970 odporný chlípník. Na bezbranné dítě zaútočil v šatně školy. K smrti vyděšené děvčátko v poslední chvíli zachránila statečná učitelka hudby J. T.

Odvážná a obětavá pedagožka totiž zaslechla dívčino slabé volání a šramot v šatně. Podle deníku Rudé právo, který o incidentu informoval 13. března 1970, »učitelka svedla s pachatelem doslova boj, ve kterém byla těžce zraněna«.
Všechno naštěstí dopadlo dobře. Dívence se nic vážnějšího nestalo, zatímco ničemník skončil po zásluze v cele předběžného zadržení. Stalo se tak poté, co jiná učitelka LŠU stihla včas zavolat na služebnu bývalé Veřejné bezpečnosti. Odtud vyrazil do školy uniformovaný muž zákona, který hnusného »chlíváka« zpacifikoval a předvedl ho na stanici. Pachatele pak čekalo vězení a tam nesporně těžký úděl, protože trestanci sexuální násilí na dětech neodpouštějí. „Statečná učitelka i dítě jsou v nemocničním ošetření,“ uzavřelo Rudé právo svou informaci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.