Traktorista vyvraždil celou rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Traktorista vyvraždil celou rodinu

Na tchýni zaútočil vrah i sekerou.
Na tchýni zaútočil vrah i sekerou. (Ilustrační foto ara)

Strašlivý masakr rozpoutal v listopadu 1985 v obci Krčava na východním Slovensku traktorista místního zemědělského družstva (†37). Během řádění rozběsněného muže zemřela nejprve jeho tchyně, pak manželka, malý synek (†8) a nakonec si vzal život sám zločinec.

Traktorista nesnášel matku své manželky, antipatie byly vzájemné. Dnes těžko soudit, jakým způsobem do vleklých sporů mezi tchyní a zetěm zasahovala traktoristova žena. Jisté je, že osudného večera zaútočil muž na tchyni sekerou i nožem a zasypal ji spoustou sečných i bodných ran. Žena byla na místě mrtvá. Stejný osud čekal i vrahovu manželku a pak jejich malého synka, žáka druhé třídy základní školy. Nakonec apokalypsu ukončila sebevražda už trojnásobného vraha. I nejzkušenější vyšetřovatelé a detektivové mordparty z Košic, kteří strašnou událost šetřili, byli vším, co v Krčavě viděli, doslova zděšeni. Hororové řádění se odehrálo pouhé čtyři kilometry od hranic bývalého Československa s tehdejším Sovětským svazem. Navíc těsně po výročí »Velké říjnové socialistické revoluce«, tehdy největšího svátku v zemích východního bloku. Proto mu denní tisk věnoval pouhých šest a půl řádku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.