Chotě utloukla paličkou na maso! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Chotě utloukla paličkou na maso!

Vražednou zbraní, kterou žena zvolila, byla palička na maso.
Vražednou zbraní, kterou žena zvolila, byla palička na maso. (Ilustrační foto ara)

Dráždit ženu se nemusí vyplatit, i když je výrazně slabší. Drobná Zdeňka H. (22) utloukla paličkou na maso svého manžela. Aby se nemohl bránit, počkala si, až půjde spát.

Dělnice Zdeňka H. (22) z Klečůvky u Gottwaldova, nyní Zlína, se vdávala v pouhých sedmnácti letech, protože byla těhotná. Od počátku až do konce ale nebylo manželství šťastné. Právě naopak... Osudného večera si Zdeňka počkala, až choť usne. Pak si z kuchyně přinesla paličku na maso a tou několikrát uhodila spícího manžela do hlavy. Nebožák neměl šanci takový masakr přežít.

Okresní soud v tehdejším Gottwaldově, dnes Zlíně, popsal vražedný útok mladé dělnice na jejího muže a otce jejího dítěte jako »vyvrcholení neshod v manželství«. Svým rozsudkem poslal Zdeňku H. na osm let do třetí, tedy nejtěžší nápravně výchovné skupiny. Vražedkyně se proti verdiktu odvolala ke krajskému soudu v Brně. Ten jí vyhověl, ovšem pouze ve výroku o zařazení do nejtěžší káznice. Poslal Zdeňku H. do mírnější, druhé nápravně výchovné skupiny. Osmiletý trest odnětí svobody ovšem ponechal odvolací soud v platnosti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.