Chlípnice zneužila školáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Chlípnice zneužila školáka!

Svůdnice chtěla po školákovi sex.
Svůdnice chtěla po školákovi sex. (Foto ara)

K šokujícímu zneužití dítěte došlo v lednu 1970 na severu Čech. Pachatelem mravnostního deliktu tehdy nebyl muž, ale žena.

Veřejná bezpečnost zadržela a za mříže posadila nemravu v sukních (21), která opakovaně zneužila žáka základní školy (12). O případu informoval deník Rudé právo. Vzhledem k delikátnosti vyšetřované kauzy list nespecifikoval místo, kde se zmíněná nestoudnice trestné činnosti dopouštěla. Uvedl jen, že k ní došlo »na severu Čech«.

Chlípná svobodná žena k sobě do bytu vlákala předčasně vyspělého žáka šesté třídy celkem pětkrát, aby se na jeho těle vždycky pohlavně ukájela. Pokaždé na chlapci použila nechutné sexuální praktiky, které by měl jinoch poznat nejdříve až za tři roky. Když se všechno provalilo, Veřejná bezpečnost nenasytnou ženštinu zatkla a posadila ji do cely předběžného zadržení. Nic na tom nezměnil ani fakt, že k ní klučina chodíval dobrovolně. Proč si dotyčná vybrala ke svým hrátkám teprve šesťáka namísto dospělého muže, není jasné. Necudná hříšnice skončila před soudem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.