Vrah se dvakrát pokusil o sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Vrah se dvakrát pokusil o sebevraždu!

Vrah se sám zabít nedokázal.
Vrah se sám zabít nedokázal. (Ilustrační foto)

Sžírající žárlivost vedla ruku vraha. Muž z Klášterce nad Ohří na Chomutovsku se nedokázal smířit s rozvodem a s faktem, že jeho exmanželka začala nový život po boku jiného muže. Proto ji v dubnu 1988 po půlnoci zavraždil. 

Bývalku si vyčíhal na ulici, po které se procházela ruku v ruce se svým novým partnerem. Oba mladí lidé se k sobě náležitě měli. Ten pohled žárlivec, který navíc trpěl pocitem uraženého ega, nesnesl. Brutálně na šťastně vyhlížející a nic netušící pár zaútočil a výsledkem byla noční tragédie. Mladá žena na místě zemřela, její partner utrpěl těžké poranění. 

Ze severozápadních Čech se zločinec vypravil do Prahy. Dvakrát se pokusil o sebevraždu, ale ani jeden pokus nedotáhl do »zdárného« konce a pokaždé přežil. Nakonec pochopil, že se zabít nedokáže, a objevil se na služebně Veřejné bezpečnosti v Praze 7, kde se k vražednému útoku spáchanému v Klášterci sám přiznal. Zločinec skončil ve vězení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.