Muž zabíjel, aby pomstil svou těhotnou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Muž zabíjel, aby pomstil svou těhotnou ženu!

Zkušeného bitkaře Jaroslav F. probodl. Bránil sebe i rodinu, přesto skončil v cele.
Zkušeného bitkaře Jaroslav F. probodl. Bránil sebe i rodinu, přesto skončil v cele. (Ilustrační foto Profimedia)

Horká hlava není dobrý rádce a brát spravedlnost do vlastních rukou se nevyplácí. Přesvědčil se o tom i Jaroslav F. (19) z Kutné Hory. V prosinci 1990 chtěl pomstít svou těhotnou manželku Petru, kterou brutálně napadl Vilém Z. (†39). 

Osudný večer se Jaroslav F. vracel s manželkou Petrou a dalším manželským párem z kina. Čtveřici u kutnohorského autobusového nádraží napadl Vilém Z. se třemi kumpány. Bandité své oběti zbili. Těhotnou Petru dokonce bezcitný Vilém Z. srazil na chodník a vzápětí ji kopl do hlavy. Potom ničemové zmizeli ve tmě.
Jaroslav F. dovedl ženu domů, uložil ji a ošetřil. Pak si vzal sekeru, nůž a vyrazil k domu, kde bydlel Vilém Z. Půldruhé hodiny po půlnoci mu zaklepal na okno. Vilém Z., zkušený bitkař, vyšel ven s dýkou. Tou ťal Jaroslava do obličeje a srazil ho na zem. Bitka se pro mladíka nevyvíjela dobře, rychle se ocitl na lopatkách. Navíc ho družka Viléma Z. tloukla do hlavy paličkou na maso. V kritické situaci se Jaroslavu F. podařilo uvolnit ruku s nožem, kterým rváče bodl. Za čtvrt hodiny Vilém Z. vykrvácel. Soud vzal v úvahu, že mladík šel k domu známého rváče rozrušený po útoku na svou těhotnou ženu. Přesto poslal Jaroslava F. do basy na šest let za ublížení na zdraví s následkem smrti.



Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.