Nejdřív vraždila, pak šla klidně na ples! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejdřív vraždila, pak šla klidně na ples!

Nespokojená Vlasta M. manžela naporcovala na kusy.
Nespokojená Vlasta M. manžela naporcovala na kusy. (scom)

Vlasta M. (19) z Jirkova na Chomutovsku se zachovala jako pravá černá vdova. Se svým mužem Miroslavem (†20) se na Nový rok 1982 dvakrát pomilovala, pak vzala nůž a manžela ubodala.

Vlasta M. se vdávala v osmnácti a s mužem bydleli u jejích rodičů. Brzy přišla do jiného stavu, takže musela skončit se svým zamilovaným koníčkem – létáním v aeroklubu. Muž jí pak zakazoval i pouhé návštěvy letiště a docházelo mezi nimi k prudkým hádkám. Vlasta si záhy našla milence, ale známost netrvala dlouho a záletnice dostala košem. Silvestra 1981 manželé M. slavili u známých.

Po návratu domů, vyžadoval muž po Vlastě soulož, a to dokonce dvakrát. Žena svolila, ale po sexu nečekaně vzala do ruky nůž a svého chotě ubodala. Mrtvolu ukryla pod postel a celý den uklízela místnost od krve. Rodičům sdělila, že muž někam odešel a ona neví kam. Manželovy ostatky noži rozporcovala a částečně spálila v kotli. V celku nechala jen hlavu. Tu pak vyhodila do popelnice a odešla se klidně bavit na ples. Když sousedé našli část lidského těla, přiměl Vlastu otec, ať oznámí mužovo zmizení úřadům. Mladá žena se pak sama přiznala k vraždě. Soud ji poslal do kriminálu na třináct let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.