Strach na Náchodsku: Šílenec stříkal v autobuse dívkám na genitálie kyselinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Strach na Náchodsku: Šílenec stříkal v autobuse dívkám na genitálie kyselinu!

Kyselina
Kyselina (Profimedia.cz)

Dívky z Náchodska zažívaly na počátku roku 1982 okamžiky strachu a hrůzy vždy, když měly jet autobusem. V dopravních prostředcích na ně totiž útočil zvrhlík, který jim na intimní partie stříkal kyselinu nebo louh...

Všechny oběti perverzního stříkače měly něco společného. Šlo výhradně o mladé štíhlé ženy oblečené do modrých džín. Zvrhlík měl kyselinu připravenou v injekční stříkačce a čekal na vhodnou chvíli, kdy mohl v tlačenici zaútočit. Vybíral si ranní spoje, které jezdily nejplnější. Mířil vždy na zadeček a intimní partie. Vysokoškolačka (21) měla ještě štěstí. Že má díry v džínách, zjistila až doma. Kyselina ji nepopálila. Gymnazistku (17) už museli ošetřit lékaři a bolestivé poleptání utrpěly i další dívky.

Celkem bylo obětí stříkače víc než dvacet. Dívky zvrhlíka popsaly jako urostlého plavovlasého muže v pánském kabátu s kožíškem. Nervózního mladíka odpovídajícího popisu zadrželi v únoru 1982 příslušníci Veřejné bezpečnosti na autobusovém nádraží v Náchodě. V tašce měl připravenou injekční stříkačku s louhem. Při domovní prohlídce pak detektivové našli zásoby kyseliny, louhu i popálené látky, na nichž si stříkač testoval účinnost svých směsí. Muž byl ženatý a měl i dítě, přiznal však, že se vzruší jen při stříkání žíravin na mladé dívky. Soud mu nařídil ochrannou sexuologickou léčbu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.