Nechutný úchyl: Uspokojoval se zapalováním králíků! Pak mu i to bylo málo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nechutný úchyl: Uspokojoval se zapalováním králíků! Pak mu i to bylo málo...

Králíkům také dával Šimon do krmení jed a díval se, jak rychle hynou.
Králíkům také dával Šimon do krmení jed a díval se, jak rychle hynou. (Foto: Profimedia)

Vzorný žák a sportovec Šimon A. (16) měl v posudcích od školy jen ta nejlepší hodnocení. Ve skutečnosti však šlo o zvrhlíka, který se ukájel při týrání a upalování zvířat. Dopaden byl, když zapálil svého kamaráda.

Rodina Šimona A. chovala ve velkém králíky. Mladík měl za úkol se o zvířata starat. Kvůli péči o ušáky však neměl dost času na své záliby, a tak začal zvířata nenávidět. Nejprve na nich »experimentoval « tak, že jim přimíchával do krmení jed a sledoval, jak rychle uhynou. Tělíčka pak rozřezával a prohlížel. Poté zjistil, že ho vzrušuje, když králíky potře lepidlem a zapálí. Nejsilněji pak na něj působilo, když mohl zapálit pářící se dvojici. U toho pak masturboval. Později vyšlo najevo, že Šimon A. také znásilnil několik dívek ve věku dvanáct a třináct let. Sex ho však neuspokojoval ani zdaleka
tak jako upalování králíků.

V říjnu 1984 se Šimon A. s několika kamarády rozhodl utéct do ciziny. Zvrhlík si představoval, že v zahraničí ho nebude v týrání zvířat nikdo omezovat. Svoje zkušenosti o životě na Západě čerpal výhradně z filmů. Po hádce však Šimon A. polil svého stejně starého kamaráda J. ředidlem a zapálil ho. Detektivům následně řekl, že chtěl vidět, zda bude J. reagovat podobně jako králíci. Perverzní Šimon A. skončil v psychiatrické léčebně v Opavě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.