Původně šla otci pro minerálku, ale pak potkala známého: Retardovanou Marušku nešetřil a krutě s ní obcoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Původně šla otci pro minerálku, ale pak potkala známého: Retardovanou Marušku nešetřil a krutě s ní obcoval!

 Maruška L. měla tělo ženy, ale vědomosti a duši dítěte.
Maruška L. měla tělo ženy, ale vědomosti a duši dítěte. (Ilustrační foto: scom)

Maruška L. (24) z Lučence zůstala mentálně na úrovni sedmiletého děvčete. Tělesně však šlo o zcela vyspělou ženu a toho zneužil Jiří B. a nešťastnici znásilnil. Hájil se tím, že ho prý sama svedla.

Marušku poslal její otec v květnu 1975 s džbánkem k prameni minerální vody. Mladá žena cestu dobře znala a obvykle byla do půlhodiny zpátky. Tentokrát se však dlouho nevracela. Znepokojení rodiče se ji vydali hledat. Prošli celou cestu k prameni a zpátky. Náhle viděli dceru vycházet z domu svého známého  Bedřicha J. Dívka byla rozcuchaná a plakala. Strýček Bedřich jí prý řekl, že jí cosi ukáže a vlákal ji k sobě. Potom ji svlékl, položil na postel a lehl si na ni.


Lékařské vyšetření dokázalo, že retardovaná žena byla znásilněna. Bedřich tvrdil, že ho Maruška svedla. Sexu se nebránila a prý se chovala jako zcela vyspělá žena. Navíc nebyla zraněna, takže podle logiky Bedřicha nemohlo jít o znásilnění. Psychologové však jeho tvrzení vyvrátili. Maruška neměla o milostných aktivitách nejmenší ponětí. Podle svědků to musel Bedřich dobře vědět.
S rodinou oběti se dlouho znal a věděl, že je jejich dcera psychicky na úrovni sedmileté holčičky. Mladá žena se nebránila, protože ani v nejmenším netušila, o co jde. Proto na ni není možno nahlížet jako na dospělou osobu, ale jako na dítě. Bedřich byl odsouzen ke čtyřem letům vězení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.