VELKÁ MASOVÁ KUCHAŘKA

55 KLASICKÝCH I MODERNÍCH RECEPTŮ Kuře a ostatní drůbež * Vepřové * Hovězí * Zvěřina * Králík * Ryby * Náhražky masa
Jíst, či nejíst? To je, oč tu běží. Mluvíme o mase, o jehož konzumaci se vedou nejrůznější polemiky. Někdo tvrdí, že bez něj nedostane lidské tělo potřebné živiny, jiní oponují a poukazují na jiné zdroje bílkovin a dalších látek. Rozhodnutí je ale na každém z nás. Tato kuchařka je každopádně primárně určena těm, kteří mají maso rádi. Najdou v ní celkem 47 receptů na vepřové, hovězí, drůbež, králíka, zvěřinu i ryby. Osm receptů pak udělá radost vegetariánům a veganům, ač na první pohled vypadají masově, jsou připraveny »prostě jinak«. A my doufáme, že si pochutnají opravdu všichni!
Recepty najdete v tištěném APŽ číslo 42 a něco i na našem webu.