Ovesná kaše s rozpečeným tvarůžkem

POTŘEBUJETE: 140 g ovesných vloček, 500 ml vody, 60 ml kefíru, 2 vejce, 125 g Olomouckých tvarůžků Malé, Velké nebo Speciál, 40 g přepuštěného másla ghí, pár snítek kopru, sůl.
Vločky nasypte do hrnce, zalijte je vodou a osolte. Přiveďte k varu a nechte zhruba 5 minut povařit. Občas ode dna promíchejte, aby se kaše nepřichytila. Když jsou vločky skoro uvařené, přidejte kefír a kopr a ještě chvilku povařte. Na pánvi rozehřejte polovinu ghí a upečte na něm volská oka. Dejte stranou. Do prázdné pánvičky přidejte zbytek ghí, a když se rozehřeje, rozpečte na něm za stálého míchání nakrájené tvarůžkové věnečky. Uvařenou kaši rozdělte do misek, na každou porci dejte volské oko a přelijte rozpečeným tvarůžkem.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy.