Snadný, a přitom efektní dezert. To je dvoubarevná tvarohová buchta podle Ivany Bartuškové

Buchta, která hraje barvami. Z kakaa, tvarohu a daších poctivých surovin.
POTŘEBUJETE:
2 hrnky hladké mouky
1 prášek do pečiva
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka
¾ hrnku oleje
2 vejce
2 lžíce kakaa
trochu citronové kůry
Na tvarohové těsto:
2 tvarohy
1 vanilkový cukr
1 vanilkový pudink
1 hrnek cukru moučka
2 vejce
¾ hrnku mléka
JAK NA TO:
Vyšleháme vejce s cukrem, přilijeme olej, mouku s práškem do pečiva, kakao, vlažné mléko a trochu citronové kůry. Všechno důkladně promícháme a polovinu těsta nalijeme na plech s pečícím papírem, na to smíchanou tvarohovou směs, potom zbytek těsta a dáme péct na 200°C asi 20 minut. Po vychladnutí můžeme posypat moučkovým cukrem.