Vtipná inspirace při stolování podle Martiny Krumphanslové...

Etažér. Co to vlastně je? Je to praktický podnos s několika patry. Využívá se všude tam, kde se sejde větší počet lidí, a chcete je pohostit. Na rozdíl od táců a podnosů se nepřenášejí z místa na místo, ale umisťují na stůl jako dominanta. Ušetří mnoho místa, výběr dobrot v nich může být pestrý a pěkně každému v dosahu. Pokud takový etažér nemáte, můžete si ho improvizovaně vyrobit podle návodu designérky Martiny z M Art studia.
POTŘEBUJETE:
* 2 hrnky
* 3 talíře různých velikostí
JAK NA TO: Základnu tvoří velký talíř, na něj položte hrnek. Na první hrnek umístěte střední talíř a na něj druhý hrnek. Jako poslední umístěte nejmenší talířek. Pak už stačí jen nasypat dobroty.
Více nápadů v tištěném APŽ číslo 28.