George Michael (†53): Nevysvětlitelná smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

George Michael (†53): Nevysvětlitelná smrt!

George Michaerl zemřel u sebe doma v Goringu v neděli odpoledne. Zprávu o zpěvákově smrti přinesla britská BBC. Okolo úmrtí pěvecké hvězdy visí řada otazníků. Jeho manažer má ale jasno.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kov3
26. 12. 2016 10:42

Tak fajn... Co si ty *** ještě nevymyslí... Revize kotle (800-1500). revize komína (800), v elektřině platím nesmyslné větráky či slunce, ve vodě Francouze, v tabáku neziskovky. Uhlí už je dneska drahé jako ***, a je čím dál horší, cenu dřeva vyšroubovali na šílenou výšku kvůli nesmyslným štěpkám pro Skopčáky. Zakázali mi kouřit v hospodě, vnitráci mě sledují na internetu, kdekdo mě může udat za cokoli, všude mě sledují kamery. Kdekdo mi může vlézt do baráku na kontrolu bůhvíčeho, když chci jet někam autobusem, tak abych si na tu cestu šetřil, platím na auto pojistku, dálniční známku, kontrolu u do ktora, technickou, teď i nějakou pokutu, mám nařízené pneumatiky, spoustu vyba vení, které musím nesmyslně měnit. K doktorům musím dojíždět a když jdu do lékárny, tak se nestačím divit. V krámě kupuji jedovaté potraviny, výrobky nikdo neopravuje, všechno se vyhazuje. Na baráku, který jsem koupil za zdaněné peníze, musím stejně platit daň státu, pojištění, a musím ho z něčeho udržovat, aby mi nespadl na palici. Kamkoli vlezu na úřad, platím nějaké poplatky, a ještě na mě čumí jak na otravný hmyz. Halík, Janda, Schwarzenberg a řada dalších darmojedů, které platím, ze mě dělají venkovského burana a nevzdělaného pitomce...A mohl bych pokračovat...
A kdekdo se mi snaží vnutit, že můj největší nepřítel je Rusák.... ***...

Můj největší nepřítel je tenhle stát a jeho politici....Žádný Rusák, žádný soused, žádný normální člověk mě tak zavile nepronásleduje a neokrádá tak, jako tenhle náš dobytek..

mpads
27. 12. 2016 13:10

kov3 Realista nehltající Goebbelsovské falšované dobyvačné propagandy USSA A NOSHLEDÚ i opačné strany RSFR. Ekonomické a vojenské řiťolezectví i nepřátelství je zkáza a doplácí na to běžný občan. Obojí je špatně. . Politici tím pádem jsou bez odpovědnosti na obranu státu i nezávislé ekonomiky a v případné válce jsme zdí západu k NATO a Unie slouží jen, aby Západ Evropy kořistil východ Evropy-ekonomická kapitálová nerovnost, jak za přímé kolonizace. Pokud něco selže, tak se na nás vy***, anebo nás zadluží.na 200 let. Pořád tu budem levnou pracovní silou.USSA vyprovokují válku v Evropě pro menší pravděpodobnost na svém území. Západ nás zradí.Zbytečné náklady..Chce to švýcarský politický systém demokracie, ekonomiky bez omezování politiky a obrany s nestraností pro nepřá­telstv­í...­...A­le připsal jsi to někam jinam do diskuse, tak ti odpovídám...Stát není pro svobodného občana, Zvýhodňuje řiťolezy a omezuje ekonomicko-politickou svobodu, aby se finančně udržel, když s námi ekonomicky z kapitálovou závislosti cloumá západ...ČEŠI stále chtějí někam patřit, místo aby patřily sobě, jak Švýcaři... buď na západ, nebo východ a nemohou se zbavit řiťolezectví a diktovat si svoje podmínky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.