Protichůdná tvrzení o výsledcích pitvy Bartošové (†48): Co opravdu zjistila toxikologie? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Protichůdná tvrzení o výsledcích pitvy Bartošové (†48): Co opravdu zjistila toxikologie?

Alkohol a léky jí odrovnaly! Pitva prokázala, že životně důležité orgány Ivety Bartošové byly tak opotřebované, že odpovídaly ženě v důchodovém věku.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kraken666
03. 08. 2014 23:04

Ty by si to taky mohla ukončit,kravská pičo !!

kraken666
03. 08. 2014 23:06

Hrála si celý život na princeznu,nedělejte z ní světici,každý strůjcem svého štěstí.Prostě měla nejraději alkohol,v jehož konzumaci jí nikdo nedokázal zabránit,ani to,že jí sociálka vzala syna!!!!A co se týká její jakože "věčné" lásky se Sepéšim,to je také blud,byla to sice její první láska,ale skončila,on pak měl jinou,čekal s ní dítě a ona měla Štaidla a porodila syna,mohla být šťastná,co jí chybělo???Dokonce koupila vysněný dům,pak,když měla být odpovědná sama za sebe a za syna,tak začala bumbat a to byl začátek jejího konce.Ano,o mrtvých jen to dobré,ale to neznamená,že se budou zatajovat fakta.Její smrt byla dobrovolná,proč z ní dělat světici a modlu??

mpads
03. 08. 2014 22:28

Iveta měla chyby z minulosti, ale jak se jí ujal Rychtář nemohla dělat nic bez jeho svolení, ani se léčit, mít peníze, jít na vycházky a ze strachu papouškovala a že dál požívala léky a třeba alkohol je o závislosti,to není že si VYBRALA A MŮŽE SI ZA TO SAMA vy dementi. Vy nemáte rozum. To je smrtelná nemoc. kterou může vyléčit jen odborník. Rychtář byl brzda k vyléčení a ztěžoval to Že jí dával Rychtář nežádocí léky a ona byla spokojená, tak máte kritizovat jeho, že je to hajzl a dělal zní ještě větší závislačku a zabíjí jí. Tak se nechová normální manžel. Jen jí držel pod strachem . To je snad v pořádku? Zpamatujte se pisálkové. Nemoc se má léčit. Pokud nebyla ona schopná, měl zasáhnout, jako manžel ne jí trávit. Třeba i za vlasy dotáhnout do léčebny.To má v povaze Jinak se neměl ženit a rodina mohla tak volně PRÁVNĚ zasáhnout. Největší magoři vždy kritizují Ivetu .Iveta by nemusela zhubnout, být slabá, podvýživená zmatená se strachem a o peníze by se starala rodina a nepotřebovala podvodníka, který držel konto, zabijáka-léčitele a ochránce-přitahovače médií A OPAKUJI PRO BLBEČKY CO JE STRAC­H.ht­tp://w­ww.a­haon­line­.cz/cl­anek­/zha­ve-drby/97260/tyrani-ivety-lze-rychtarovi-dokazat-nahravka-zachycuje-teror-po-drsnem-vyhazovu-z-vily.html

erene
03. 08. 2014 22:37

Věděl dobře,proč se s ní oženil..byla to jeho cesta k tomu,aby zajistil její konec - léky,terorem,tím že zdražil cenu vstupenek a proto se skoro žádný neprodali...o to mu šlo..postupně jí zabít..a shrábnout její majetek..myslel si ale že toho dosáhne jinak..jeho plán byl jí umořit léky..což se mohlo snadno podařit..léky co brala mohou způsobit i smrt..zástavu srdce a podobně..takže měl v plánu tohle..ona ho převezla sebevraždou v den jeho narozenin..tohle neplánoval..že se zabije takhle a na jeho narozeniny..měl v plánu to,že její smrt bude vypadat jako obyčejná nehoda..

matylda-rut
03. 08. 2014 22:45

Prosím tě co to plácáš? Iveta byla svéprávná, i kdyby ji dotáhl, jak píšeš za vlasy, do léčebny, ona by stejně přerušila. To udělala v minulosti několikrát. Kdo si nenechá pomoci, tomu pomoci není. Iveta zhubla protože měla cirhózu jater, tudíž i kdyby nespáchala sebevraždu byla by zemřela během 2-3 měsíců. Ono to jde na konci rychle. Co děláš ty je, že z alkoholičky chceš udělat obět´. Do všech, kteří se jí snažili pomoci jen kopla, dokonce dala přednost chlastu před synem. Tak co nás tady moralizuješ? Proč jsi ji nepomohla ty? kdepak jsi byla, vždyt o ni psali snad 15 let, že chlastá. Rychtář je hnus, ale Iveta udělala z každýho monstra, když ji nechtěl dát chlast nebo aspoń cucíky. Jaká byla ona k němu: Novomanželovi řekla: Vypadni! Ožralá jak ***. Měli by ji dát všichni pokoj, celý bulvár a takoví jako ty především.

japome
03. 08. 2014 22:51

erene
03. 08. 2014 22:53

CO TO BLÁBOLÍŠ ? Novomanželovi neřekla vypadni..to mu řekla,když ještě manžel nebyl..ale manželem stejně nikdy nebyl,ani u dariny,to by se musel chovat jinak..

prasulka
05. 08. 2014 00:54

kraken666
03. 08. 2014 23:13

dnoduché úvahy, rychle odsouzení . Léčit se chtěla. Jen jí to bylo zabráněno kdo ji přebaloval, krmil a koupal. A neuvažuj z pozice zdravého, ale nemocného. Je mi z tebe zle Ty by jsi do každého kopnul na potkání
A proto tupoune znovu. Vždy jí vytáhl z léčení 2x a disponoval jejím kontem, aby neměla peníze. Policie nikdy nezasáhla proti násíli jak měla. Dokonce jí násílím odvedl na policií, aby výpověď o násílí stáhla. *** víš o její 30 leté minulostí, jak to začalo s její psychikou od Sépéšiho až po současnost. Závislost přišla později. Bez partnera by se neudržela a už by tu nebyla .Sebevraždy na prášky To píšu o psychice. Byla označená jako nemocná na psychiku, ale ne na závislost Nemohla být sama,ale měla aspoň Artura. Potom to začala spojovat se závislosti. Bulvár ji nedal pokoj 15 let a vztahy z partnery nebyly pro ní, jako rodinný typ pro ní z oporou Měla představu, něco jako Sépéši. Léčila se na psychiku, ale utekla a podepsala revers. Nebylo to na závislost. Ná závislost se měla léčit 2x poslední dva roky, ale Rychtář jí v léčebně nenechal a pod výhružkami a strašením ji nechal ať podepíše revers. Opakuji, byla povolná se léčit a svoji situaci si uvědomovala a chtěla se léčit a v léčebnách byla. Manželství byla fraška, aby Rychtář měl určité práva a mohl ovládat Ivetu. Tak už rodina pozbyla práva k Ivetě s léčením, neboť byla připravena Ivetě odebrat svéprávnost. Lumír-bratr viděl, že je zle a zapracoval právníky. Manželstvím Rychtáře Lumírovi tyto plány nevyšly. Tak po dohodě s Rychtářem se domluvil, že jí Rychtář dá na léčení. Kdyby Iveta nechtěla mohl použit pravomoc manžela na svépravnost Ivety. Ale marné mluvit,že Rychtář byla brzda na léčení k Ivetě , lhal strašil ,vyhrožoval a mluvil za ní k veřejnosti, že je vpořádku . Lhal, jak když tiskne a Iveta papouškovala se strachem nevědomě zpracována Rychtářem
Znovu pro tupce http­://www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/97260/tyrani-ivety-lze-rychtarovi-dokazat-nahravka-zac

mpads
04. 08. 2014 00:01

Na svéprávnost Ivety jako manžel už měl právo. Takže plácáte sami a rodina to chtěla udělat taky. Tentokrát to bylo vážné a sama by si to rozmyslela. Stačilo by vyšetření a oznámení jejího stavu.

prasulka
05. 08. 2014 00:53

matylda-rut
03. 08. 2014 22:47

Strach měla podle mne ze smrti, protože věděla, že už jí moc nezbývá, vždyt byla celá žlutá nakonec, jsem to tady psala, že má cyrhózu, proto tak strašně zhubla. Ne kvůli Rychtovi debilovi. Iveta věděla, že je konec a toho se bála, proto to ukončila sama, nechtěla čekat na bolestivý hrůzný konec.

erene
03. 08. 2014 22:51

a proto to udělala v den jeho narozenin ? Aby ukázala,že to neudělala kvůli němu ? Tím načasováním jasně ukázala proč a kvůli komu se zabila

kraken666
03. 08. 2014 23:12

Věděl dobře,proč se s ní oženil..byla to jeho cesta k tomu,aby zajistil její konec - léky,terorem,tím že zdražil cenu vstupenek a proto se skoro žádný neprodali...o to mu šlo..postupně jí zabít..a shrábnout její majetek..myslel si ale že toho dosáhne jinak..jeho plán byl jí umořit léky..což se mohlo snadno podařit..léky co brala mohou způsobit i smrt..zástavu srdce a podobně..takže měl v plánu tohle..ona ho převezla sebevraždou v den jeho narozenin..tohle neplánoval..že se zabije takhle a na jeho narozeniny..měl v plánu to,že její smrt bude vypadat jako obyčejná nehoda..
reago

kraken666
03. 08. 2014 23:14

Slabá byla ve vůli odolávat. Nemuselo by to být vždy. Léčení nikdy nebylo dokončeno, protože šlo jen o psychické nedokončené léčení. Když se Rychtář ženil převzal zodpovědnost za nemocnou Ivetu, vůči rodině veřejnosti a zklamal . Slovem zodpovědnost, neznamená zodpovědnost Ivety. Jinak rodina dělala kroky pro odebrání svéprávnosti Ivety po tom co se stalo v Itálií a právníci na tom pracovali. Sňatek tomu zabránil. Tak že kde je zakopaný pes? On sám Rychtář ji mohl zbavit svéprávnosti po neúspěchu, kdyby nenastoupila léčení. Věděl jak na tom je. Zabíjel jí jen tím, že léky nebyly povoleny a dával jí to.(dávky a správné léky určuje lékař) To je zločin dávat někomu nebezpečné léky bez licence a odborných znalostí a následné bez lékařské kontrole z vedlejších účinků a dávkování .To jsou ty otřesné fakta. Vše dělal v neprospěch Ivety ve svůj prospěch jako sup na zisk a z léčení jí vždy vytáhl. Za těch 7měsícu měsíců se Iveta nemusela ničit i kdyby hrozil rozvod. Manželství by stejně nevydrželo Po úspěšném léčení se přehodnocuje život a nebyla by v tom sama. Zatím nikdy se závislosti nebyla vyléčená a uvědomovala si to . Svéprávnost potom zpětně jde vrátit. podle způsobu zdrženlivosti. Jaký byl Rychtář pro Ivetu?
http­://www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/97260/tyrani-ivety-lze-rychtarovi-dokazat-nahravka -zachycuje-teror-po-drsnem-vyhazovu-z-vily.html

mpads
03. 08. 2014 23:54

Ale píšu o strachu, který jí celé 3 roky dělal a strašil a .Rychtář jí vytahoval, z léčení. Nemusela tu cirhózu mít. O stavu se vědělo už v Itálií ,a že zemře pokud nenastoupí léčení. a píšu znova ODBORNÉ.V Itálií měla postoupit další léčení od závislosti. Rychtář Ivetě nahnal strach, že radši podepsala revers(jako chceš tu být na orgány?) Rodina ji chtěla zbavit svéprávnosti, protože nechtěla aby podepisovala reversy a už by se léčila minulým rokem. Rychtář ale vše zabrzdil a oženil se a práva byly fuč pro rodinu .A ostatní znáte. Obstarával nebezpečné léky .Lékář by tyto léky na úzkost nepovolil a jsou zakázané ,jdou hodně na játra. Alkohol nepila, ale používala jiné prášky proti chuti na alkohol ,a tím byla potlačena slinivka břišní, protože měla velké dávky.Tak nebyla potrava dobře natrávena a tím vstřebána. Pak šla na operaci zubů a jistý lékař v dobré víře šoupl Ivetu na léčení. Iveta se dobrovolně podvolila.(to byla druhá možnost po Itálii)Rychtář místo aby byl rád, Tak se rozčiloval a vyhrožoval a přiměl Ivetu podepsat revers. Lékaři chtěli udělat kompletní vyšetření jater, mozku, plic, ledvin atd .Nebylo přes překážku reversu povoleno. Jak chudla, tak věděla že je něco v nepořádku a navíc jí přišlo znovu zahájení exekuce pokud nesplatí pojištění. Finance nebo konto držel Rychtář a Iveta o svých penězích kolik má nevěděla, tak ji mohl podvádět a jistit si rozvod. Chtěla se rozvést a vyhazovala ho z domu.a Rychtář to ignoroval, měl její peníze a mohla být hádka Potom na tři dny odjela bez mobilu. Média se zajímala o zdravotní stav Ivety na mobilu a on že spí, koupe se atd. Mobil Ivety bral Rychtář a třetím dnem ,kdy média chtěli slyšet Ivetu, se neudržel a řekl zabil jsem jí a zakopal na zahradě. Zralý pro psychouša. Po třech dnech Iveta přijela unavená a za 14dní se hodila pod vlak. Co se odehrávalo těch posledních dní nikdo neví. Muselo toho být víc, než strach se smrti, jinak by to neudělala na jeho narozeniny a nevolala a psala textovky o pomoc

kraken666
03. 08. 2014 23:02

Napiš o tom knihu ,grafomanská pičo!

erene
03. 08. 2014 22:11

Iveta se stala obětí Rychtáře a jeho syna..když vidíte v tv okradeného seniora,nebo seniora,který naletěl šmejdům,také se mu smějete jako Ivetě,která rovněž naletěla šmejdům ! Staří lidé či závislí lidé se snadno stávají obětí agresorů,kteří jdou po jejich majetku a místo zajištění pomoci jen uspíší jejich konec..

erene
03. 08. 2014 22:08

Že vás to pořád baví..je mrtvá tak sem nepište ty urážky..pokuď jí chcete urážet,pište na její antistránky,které trapně běží i po její smrti..

aronak
03. 08. 2014 20:26

Vloni jste psali, že byla při zběsilém útěku do ciziny na vyšetření v cizině a že má vnitřnosti jako nemluvně... To, že byla pod vlivem alkoholu a prášků bylo vidět, jen ona sama si to nechtěla připustit. A Rychtář ji dopoval a zapíral.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.