Člověk se pořád učí, tak si určitě bedlivě přečtěte následující fígle od anglických kuchařek a »kuchyněk«… Stačí znát pár jednoduchých triků, díky kterým vám půjde práce od ruky a bude mít maximální efekt! Máme pro vás rady, jak například vymačkat z citronů 3x více šťávy a další skvělé tipy pro usnadnění práce v kuchyni.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
radě jak nakrájet rajčata nerozumím. Když je seshora přiklopíme, jak je přes ten poklop nožem pokrájíme? A s tou připálenou rýží....chleba dobrý, ale hlavní věc je, že ji nesmíme nechat v nádobě s připáleným dnem, musí se přendat do jiného hrnce. Citron nikdy nedávat do mikrovlnky, možná bude i tak kyselý, ale vitamíny zničíme do posledního. Do barevné zeleniny stačí ocet, citronová šťáva při současných cenách citronů vyjde několikrát dráž.