Po dvou letech to přišlo zase! Populární kuchař Jiří Babica (52) v posledních dnech tvrdě vyjednával s televizí Nova o pokračování svého pořadu Babicovy dobroty. Výsledek? Točte dál, ale jen chvíli! A to není všechno! Neklape mu totiž celý jeho byznys.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Prosím tě zkus trošku zapojit mozek, než něco napíšeš. Snad každý normální člověk nakupuje podle toho co se chystá vařit, tak nemusí mít nic zbytečně v lednici 365 dní v roce, ani nepotřebuje kohokoli aby na to sám přišel tak to na Pohlreicha tak hloupě nesváděj, jo.
Co jsi napsala je dost jednoznačné a dá se to brát jen jedním způsobem a zřejmě to není jen můj názor, bum-bac-bum to zjevně chápe stejně.
Pokud to myslíš jinak, tak to jinak napiš a nechtěj aby si lidi domýšleli co že tím básník chtěl říct, když najednou tvrdí, že napsané má mít jiný smysl než ten zjevný.
Koukám na něj a moc se mi Pohlreich líbí.Je to dobrá inspirace. Ale již jsem psala, že tyto dva P x B nelze srovnávat.Každý je z jiného soudku. Od každého si beru to, co potřebuji.Oba jsou úžasní.
Jak píše správně drakoška- utřít si i obrazovku, je takový nějaký špinavý, neupravený, neoholený, u něj to působí nechutně.. A u jídla to vyniká. Blafy umím od narození, tak na něj nekoukám stačí mi reklamy.. fuj, že ho někdo pustil na obrazovku. To je rozdílmezi Českem a západem, tam samí hezcí lidé a tady čím horší tím lepší i ti naši herci a VIP- taková ušmudlaní sorta.
Jó Babica, to je ten úmělec co do všeho místo čehokoliv cpe "kečup" aniž by vůbec věděl, že ten marketovej "kečup" má s kečupem společný jenom jméno, jinak je to chemická srágora, co kolem rajskejch ani neběžela
Babicu s těma jeho hnusnejma, těžce nezdravejma, dokonce jedovatejma chemickejma blafama musel do televize nasadit někdo kdo chce u nás snížit šupem počet obyvatel a zdaleka se to netýká jenom toho "kečupu".
Mě jednou, kdysi ze začátku, když jsem ještě ze zvědavosti koukala, úplně stačilo když jsem ho viděla na Rumpsteak lít takový ten hnusný vodový worcester, co vypadal jak voda z nádobí a na "kečup" co měl připravenej do výpeku už jsem si raděj nepočkala.
opr.Babica , ne Babice,promiňte. Ještě pro satanklauz.: Děláš tady machra a doma žereš z květináče,že jo ? Když se ti to nelíbí,tak se na to nedívej,vejtaho.
Babice je nejlepší.Vaří dobrá jídla,která se hodí vařit.Pohrleic je hulvát a z vaření si dělá prču,je to sebevědomý padouch.Snad pomáhá zlepšit vaření v restauracích,to je ale jiné kafe,doma se podle něj vařit nedá.Jídla od Babici vaří více lidí a jsou jim dostupné.Točte dál Babicovy dobroty.