Potvrzeno! Vyžírkové VyVolení skončí dříve a Vladko si z výhry koupí nové hrnce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Potvrzeno! Vyžírkové VyVolení skončí dříve a Vladko si z výhry koupí nové hrnce!

Konečně to vypadá, že ve Vile VyVolených se začne hrát a bojovat. Televize totiž splnila své výhrůžky a začne vyhazovat soutěžící dvakrát rychleji. Liknavost a neochota soutěžit se tak partě nezaměstnaných slávomanů pořádně vymstí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

inocenta
12. 11. 2013 14:01

Když může mít děti každý, tak je má. Psychické poruchy bývají dědičné. Ona to má ae to její práce, může na tom být stejně. Myslím, že byla zábavná a rozhodně normálnější než Vladko.

hromosvody
12. 11. 2013 06:06

Připadá vám všem, co jste se dívali a sledovali online kamery, že si někdo zaslouží 5 mega za nicnedělání, nebo dělání toho na co je snad každý člověk zvyklý (úklid, vaření, praní) ? Pak už jen sledujeme jak se připitoměle pošťuchují na úrovni dětí základní školy. To určitě není soutěž, za kterou by si jeden odnesl takovou výhru. Kromě toho mají jako nemakačenkové zdarma nocleh, teplou vodu na mytí a praní, jídlo a ostatní požitky, které si objednají jako jsou cigarety, chlast, barvy na vlasy, drahá kosmetika, cukrovinky a mají tuny ovoce.
Mnohé rodiny (mé rodiny se to zatím netýká) nemají ani polovinu toho co je ve Vile aby daly svým dětem. Jak může TV Prima ukazovat, že za nic nedělání, jo občas jakože hnu zadkem, vydržím jakože potupu a stále jsem v teple a zase se mohu válet, spát přes den a vyspávat opici, ráchat se ve vířivce a bazénu (tedy po těch všech co Vilou prošli bych tam nevlezl ani omylem ...) a chlákat se, místo aby sháněli nějakou práci. Ženský tloustnou jako prasata na výkrm a ani jedna neumí vařit. Ani sám pán Vlado jako kuchař se nijak svým kulinářským umem neukázal. Když dělal svíčkovou tak do hotové omáčky naházel plátky hovězího a nechal je asi 3hod vařit. Ani neopekl, ani nic jiného no to snad i prase by uvařilo lépe. Plýtvání a žraní to je jejich krédo a co si objednají, to dostanou.
To ukazuje TV jak snadno se dá dostat k tolika penězům, takto lehkou cestou ? Měli by vymyslet jak soutěž anulovat za flákání a chození sem - tam. Možná by byla ještě šance je sloučit se Slovenskou soutěží a jako celá skupina soutěžit o výhru. Snad v SR ještě ta soutěž probíhá. Tam to měli mnohem těžší, museli si sami všechno vybudovat. Odvezte je na Slovensko nebo jiným způsobem upravte soutěž, protože nikdo z lidí co znám s tím nesouhlasí.
Nikdo z nich si 5 mega nezaslouží a soutěž určitě stála strašný balík. Vše bylo zbytečné, sledovanost je mizerná. Co se kde pokazilo? Vyžeňte ty nenažrance někam dělat, makat a ne čumět. Zdar.

spbi
12. 11. 2013 10:13

Ta svíčková podle Vladova receptu je delikatesa, kam se hrabe klasika pečená...I to jeho zelí na karamelu...Vlada nechej na pokoji, ten tam udělal zatím nejvíc a nezapomeň, že vaří z toho, co mu dají...

inocenta
12. 11. 2013 14:05

Je to HRA, a jediné minus vidím v tom, že někdo byl do ní obsazen bez konkurzu. Ale to je u nás normální. Jsme šejdíři ve všem, a učíme to ještě mladé Vrátí se to jako bumerang všem podvodníkům......Za Temelín nás bude EU trestat / vyřazena byla zřejmě neoprávněně francouzská firma/ Ti lidi si to nikdy nezaslouží, i kdyby se stavěli na hlavu, takže vytýkat snadný výdělek je nesmysl. Vsaďte si sportku !

vojjaksvejk
12. 11. 2013 05:31

Na Moderátorku TV Prima Agátu nepodáno trestní oznámení od diváka.Co vrátit divákům peníze za SMS? Divákům zadržována informace o odstoupení soutěžícího ze soutěže až do přímého přenosu ?Moderátorka vyvolení Agáta Prachařová se v přímém přenosu noční show s Agátou Prachařovou a Regínou ptá kde je Regina ? Je za tím že nepřijela dle názorů těch co ji odsuzují namyšlenost a arogance a nebo jenom její snaha u upřímnost a snaha o to říkat vždy pravdu a snaha o férovou hru vůči divákům ?Nezašlo to moderování soutěže VyVolení od Agáty Prachařové v honbě za sledovaností Vyvolených příliš daleko Primo ? Proč se vaše moderátorka soutěže vyvolení včera večer tak díví že na noční show s Agátou Prachařovou a Regínou .Regina nedorazila přitom jako velice inteligentní moderátorku tohoto pořadu ji zajisté bylo hnedle jasné o co tu jde. Zvláště po té co jako moderátorka tohoto pořadu paní Agáta Prachařová údajně šíří v sdělovacích prostředcích o jedné z účastníků této soutěže, kterou moderuje je to ,,Šlapka z Brna a to zejména na stránkách bulvární server Extra.cz, ve kterém je zástupkyní šéfredaktora. Podáno trestní oznámení od někoho kdo této malířce Regině již léta pomáhá s organizací a prodejem obrazů které maluje trestní oznámení na neznámého pachatele, pro podezření ze spáchání trestného činu: §184 zákon č. 40/2009 Sb. https://scontent-a-vie.xx­.fbcdn­.net/h­photos-prn1­/q77/s­720x72­0/1012­746_10­200987­534114­152_93­335314­4_n.jpg
Jaká byla příčina toho proč se Regina v duelu chovala tak podivně a dle reakce dle lidí a dle jejích slov i placeného komparzu ve studiu arogantně ?Odkaz: http­://www­.extra­.cz/pr­usvih-na-prime-vyvoleni-nemaji-zadne-fanousky-museji-je-najimat-neuverite-za-jakou-almuznu Lidé ale nevědí co bylo toho příčinou.Regina se zachovala férověke svým fanouškům a v den duelu od rána říkala na kamerách pravdu že je tam na smlouvu,

inocenta
12. 11. 2013 14:07

všichni jsou tam na smlouvu, ovšem jestli Prima proplácí sms fanouškům, tak to by byla jiná....

vojjaksvejk
12. 11. 2013 05:30

, že má ve smlouvě dodatek že může odstoupit kdykoliv a že odstupuje a dál nesoutěží a do VV se nevrátí ani v případu výhry a ať jí lidé SMS neposílají a peníze pošlou třeba na děti a onkologii . Bylo něco v průběhu hlasování a posílání SMS sděleno těm co pomocí placených SMS hlasují ? Co z toho bylo v sestřihu? Proto to její podivné chování a naznačování v přímém přenosu šmik šmik a proto ta negativní reakce Reginy . Proto ta nepodaná ruka Terezce k Divákům to bylo to od štábu NEFÉR jednání právě k těm tisícům lidí co posílalo svoje peníze za SMS . Nefér bylo že Prima to co říkala na kamery nedala ani do sestřihu před duelem a dál se hlasovalo za placené SMS a teprve ve studiu se k tomu Regina mohla svobodně v přímém přenosu vyjádřit že se do VV nevrátí ani v případu že duel vyhraje s odvoláním se na dodatek své smlouvy o to že může kdykoliv odstoupit .Tak proto ,ta nepodaná ruka a nerozloučení se soutěžícími a Vladem ,který se zachoval tak jak se zachoval . Vlado Vlado peníze tě kazí Regina se již 8 let věnuje malování vystavování a prodeji obrazů pro radost jiným ,čímž se sice moc peněz nevydělá, a žije jen v malé chatce v okolí přehrady v Brně To proti čemuž si tak bojoval u P . Zvěřiny v VV 1 však děláš nyní sám ! V přímém přenosu se vychloubat tím co jsi jen získal přízní TV diváků po výhře VV 1 .Odkaz na mám dva byty a auta a peníze na kontě nad Reginou, kterou osud po VV 1 pořádná skřípnul a snažící se získat zpět svoji dceru a napravit co se dá je hnusné a odporné . A co ta sprostá slova Vlado? Povyšovat se slovy že ona má leda velký kulový nad holkou která zůstala sama s dítětem na malé chatce v lese bez vody kterou si musela dovážet a přeci to rok dala , než onemocněla a nemohla se o dítě starat a požádala otce dítěte o to aby se postaral a dopadlo to jak dopadlo a dodnes se snaží o nápravu . Regí je již doma u svých a malování pro radost jiným dnes právě dokončila svůj nový obraz a VV

blamal
12. 11. 2013 10:09

Jdi do paďous, mago.re!!! Buď je tenhleten grafoman Regina, nebo další z vesmířanů. Ani jsem to nedočet, tuhle snůšku blábolů. Založ si blog, ve kterém můžeš cintat o božské Regí, co tě napadne, ale tady neotravuj, cvoku.

marie60
12. 11. 2013 13:12

..je mi už dávno podezřelý. Bude to nejspíš ten její přihřátý kamarád s kterým tenkrát přespala u Vlada. On o tom tenkrát mluvil.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.