„Lidé na celém světě pojídají hmyz, jen Evropa nad ním pořád ohrnuje nos,“ tvrdí šéfkuchař Petr Ocknecht (36), který to ale chce změnit. Na brněnském veletrhu ENVIBRNO proto až do soboty připravuje jídla z cvrčků, švábů, sarančat nebo červů. A výživnou lahůdku si podle jeho receptu můžete připravit i doma.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Proboha, přestaňte už nám vnucovat zvyky jiných kultur s tím, že to je NORMÁLNÍ!!! Že to žerou Asiati, co zkonzumují vše co roste, chodí, lítá a plave? Když to tahle půjde dál, za pár let tu budeme žrát šváby, pavouky a červy, mluvit čínsky, vietnamsky a thajsky, budeme se na ulicích brodit odpadky, pojídat vařené potraty atd., protože u Asiatů je to normální! Jsme zemička jak prd a necháváme se dobrovolně zaplavovat asiatským šmejdem jen proto, že z toho má pár podnikavců skvělej byznys!!! A jen trochu opravím šéfkuchaře Ocknechta: je lež, že "lidé na celém světě pojídají hmyz". Hmyz pojídají Asiati a ti nejsou celý svět, ale brzy budou, když bude dost Ocknechtů.