Smažený hmyz? Nebojte se ochutnat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smažený hmyz? Nebojte se ochutnat!

„Lidé na celém světě pojídají hmyz, jen Evropa nad ním pořád ohrnuje nos,“ tvrdí šéfkuchař Petr Ocknecht (36), který to ale chce změnit. Na brněnském veletrhu ENVIBRNO proto až do soboty připravuje jídla z cvrčků, švábů, sarančat nebo červů. A výživnou lahůdku si podle jeho receptu můžete připravit i doma.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ileka88
12. 09. 2014 10:37

Proboha, přestaňte už nám vnucovat zvyky jiných kultur s tím, že to je NORMÁLNÍ!!! Že to žerou Asiati, co zkonzumují vše co roste, chodí, lítá a plave? Když to tahle půjde dál, za pár let tu budeme žrát šváby, pavouky a červy, mluvit čínsky, vietnamsky a thajsky, budeme se na ulicích brodit odpadky, pojídat vařené potraty atd., protože u Asiatů je to normální! Jsme zemička jak prd a necháváme se dobrovolně zaplavovat asiatským šmejdem jen proto, že z toho má pár podnikavců skvělej byznys!!! A jen trochu opravím šéfkuchaře Ocknechta: je lež, že "lidé na celém světě pojídají hmyz". Hmyz pojídají Asiati a ti nejsou celý svět, ale brzy budou, když bude dost Ocknechtů.

jaromir123
11. 09. 2014 11:37

Pro staré lidi je pražené a smažené přímo lékem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.